Koncert Zostera

U subotu pred mostarskom publikom grupa Zoster, ulaznice osvojiše ...

Kultura / Glazba | 25. 01. 2013. u 16:22 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vjerovali ili ne, prošlo je pet godina od posljednjeg albuma grupe Zoster, 'Festival budala'. Šta su za to vrijeme radili Zosterovci? Osim rada na drugim projektima Atile Aksoja, bend je 'kovao' novi album koji se već pokazao kao najbolje iz male prodavnice nazvane Zoster.

Jedanaest pjesama su spremili za novo izdanje pod nazivom 'Imači kada'. Zoster je na novom albumu napravio što rijetko kojem bendu uspjeva, a to je da je svaka pjesma slušljiva. Do sada je bilo čudno slušati Hercegovca kako svira 'reggae' na bosanski način.

Konačno su ovim izdanjem promijenili zvuk, kojeg bi trebali njegovati i samo ga razvijati sa vremenom. Koncert grupe Zoster kojim promoviraju po prvi put svoj novi album pred mostarskom publikom održat će se u OKC 'Abrašević' u subotu 26.1. sa početkom u 21:30 sati.

Po jednu ulaznicu za večerašnji koncert grupe Zoster osvojili su: Mira Andrić, Sanita Bisić, Kristijan Musić i Irfan Pajević. Dobitnicu su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja karata.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 8 KM, dok će na dan koncerta ulaznica koštati 10 KM. U suradnji sa organizatorom koncerta, Bljesak.info je nagradio 4 čitatelja sa po jednom ulaznicom.

Potrebno je bilo na mail ulaznice@bljesak.info poslati točan odgovor na postavljeno pitanje, te svoje ime i prezime uz obaveznu naznaku ZOSTER.

Pitanje je glasilo: Koji je po redu Zosterov album 'Imači kada'?

Svoje odgovore sa imenima i prezimenima mogli ste slati najdalje do subote 26.1. u 12 sati kada su izvučeni dobitnici ulaznica. Svi koji osvoje karte za ovaj koncert putem maila će biti obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Kopirati
Drag cursor here to close