Ljetna kazališna produkcija 2024, Mostar

Kazališna predstava San ljetne noći…with a Few English Nightmares

Co.Exist Productions, u suradnji s lokalnim sponzorima, s ponosom predstavlja kazališnu predstavu "San Ljetne Noći…with a Few English Nightmares".
Kultura / Kazalište | 06. 08. 2024. u 09:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava je rezultat rada mladenačke skupine od 18 članova, uključujući srednjoškolce, studente i bivše članove nevladine organizacije Youth Bridge Global.

Premijera će se održati u Mostaru u petak, 9. kolovoza 2024.  u 19.30 sati u dvorištu stare biblioteke te još jedna izvedba u subotu 10. kolovoza također u 19.30 sati u dvorištu stare biblioteke, s planiranom turnejom u gradovima Neum i Konjic. Ova adaptacija Shakespeareove predstave "San ljetne noći" prilagođena je suvremenom društvenom kontekstu Mostara.

Projekt se razvijao tijekom osam tjedana intenzivnih proba, pružajući sudionicima priliku za umjetnički rast i profesionalno iskustvo. Kroz ovu predstavu želimo potaknuti kreativno izražavanje, promicati raznolikost i pokazati snagu univerzalnih priča.

Naš cilj je osnažiti mlade da preuzmu kreativne inicijative i potaknuti zajednicu da podrži umjetničke projekte.

Pozivamo sve ljubitelje kazališta i one koji cijene umjetnost da nam se pridruže u ovom posebnom događaju, ulaz je besplatan, priopćili su iz amnd theatre.

*Za više informacija i rezervacije:javite im se na Instagram @amnd_theatre. 

Kopirati
Drag cursor here to close