Teatarski festival

Peti dan: ''Svi smo mi glumci'' na pozornici FEDRA-e

Predstava ''Svi smo mi glumci'' Banjalučkog studentskog pozorišta, igrala je na Pozorišnoj sceni Kulturno-sportskog centra Bugojno u večernjem terminu.
Kultura / Kazalište | 18. 07. 2024. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu, 17. srpnja, petog dana 52. Teatarskog festivala BiH FEDRA, zakoračili smo u drugu polovinu Festivala, a publika je imala priliku pogledati petu u nizu predstava iz natjecateljskog programa.

Predstava ''Svi smo mi glumci'' Banjalučkog studentskog pozorišta, igrala je na Pozorišnoj sceni Kulturno-sportskog centra Bugojno u večernjem terminu. Predstava govori, o mladim diplomiranim glumcima koji čekaju priliku za posao, kroz prizmu njihovog dolaska na imaginarni kasting za ulogu na filmu.Tekst Jelene Pantin i Momčila Stanojevića, dramatizirali su Branislav Nedić i Aleksandar Pejaković, a režiju potpisuje Aleksandar Pejaković. Igraju Zorana Vuković, Milica Petković, Nikolina Bilandžija, Helena Stević, Nikolina Karalić, Natalija Medojević i Srđan Ćirić.

Nakon predstave je uslijedio i okrugli sto na kojem su Stručni žiri i Žiri publike, kao i sama publika, rekli svoje kritike i sugestije u cilju poboljšanja same predstave. Žiri publike je dodijelio i nagradu za glumicu večeri, koja je svoje mjesto našla u rukama Milice Petković.

Šestog dana 52. Teatarskog festivala BiH FEDRA, u natjecateljskom programu publika će gledati FEDRI dobro poznati ansambl Pozorište mladih Tuzle sa predstavom “Ljubav Omera i Merime”.

Kopirati
Drag cursor here to close