Nedjelja 22.9.

Uskoro velika kazališna priča na mostarski način

Predstava je dar Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru svojoj publici povodom obilježavanja 30. obljetnice postojanja te će ulaz biti slobodan.
Kultura / Kazalište | 16. 09. 2024. u 15:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo nas nekoliko dana dijeli od jedinstvene izvedbe predstave ''Isus, sin čovječji'', u režiji Roberta Pehara, koja će u nedjelju, 22. rujna, s početkom u 20 sati u HDHS Kosači, biti izvedena pred mostarskom publikom.

Ova spektakularna predstava, temeljena na istoimenom djelu velikoga pisca, pjesnika i filozofa Halila Džubrana, donosi poetiziranu biografiju Isusa Krista kroz oči likova iz Biblije i Džubranove književne mašte.

Predstava je dar Hrvatskog narodnog kazališta u Mostaru svojoj publici povodom obilježavanja 30. obljetnice postojanja te će ulaz biti slobodan. Uz modernu scenografiju, vizualne efekte i originalnu glazbu autora Gabrijela Prusine, koja spaja Bliski Istok i Hercegovinu, ne propustite ovu raskošnu kazališnu priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Ulaz je slobodan, ali rezervacija mjesta je obvezna. Stoga, svoje osigurajte svoje ulaznice na vrijeme slanjem poruke preko Facebook ili Instagram stranice HNK Mostar, ili pozivom na broj 063/019 019.

Kopirati
Drag cursor here to close