Promocija knjige

Mostar: Razgovor o boli, pobjedi i snazi žene

Svestrana autorica sa zadarskom adresom, Josipa Pavičić Berardini, 11. studenog u 11 sati u prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta Mostar predstavit će svoju novu knjigu
Kultura / Knjige | 03. 11. 2017. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šest milimetara boli, šest milimetara hrabrosti - šest milimetara nade.

U subotu, 11. studenog  u 11 sati u organizaciji Narodne knjižnice HNŽ Mostar i Hrvatskog narodnog kazališta Mostar bit će riječi o boli i pobjedi. I snazi žene, iznad svega. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan.

Svestrana autorica sa zadarskom adresom, Josipa Pavičić Berardini, 11. studenog u 11 sati u prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta Mostar predstavit će  svoju novu knjigu 'Šest milimetara - ispovijest o boli i pobjedi'. Riječ je o iskrenoj priči o suočavanju s karcinomom dojke, životu i prijateljstvu, te opraštanju - prvenstveno sebi.

Nakon dijagnoze karcinoma dojke u 35. godini autorica se suočila s brojnim pitanjima - što s liječenjem, što s najbližima, kako pomoći svojoj djeci… Iskustvo sakupljeno u knjizi 'Šest milimetara' iskrena je priča o teškim izborima koji se pred nama nalaze u trenutku kad se život izvrće naglavačke te ono što danas možda uzimamo zdravo za gotovo sutra ne vrijedi više od sna.

Publici poznata prvenstveno kroz svoju dugu karijeru u tiskanim i televizijskim medijima, Josipa Pavičić Berardini autorica je dosad objavljenih romana 'Lopov moje mladosti', 'Sara Santinii GL’amour'. Danas je voditeljica autogenog treninga, te se bavi pisanjem, humanitarnim radom i pružanjem psihološke podrške. Ponosna je majka dva sina.

Kopirati
Drag cursor here to close