Točno u podne

''Tolerancija'' na 13. Street Arts Festivalu - Izložba i razgovor s Mirkom Ilićem

Izložba ''Tolerancija'' donosi radove najistaknutijih autora, uključujući Miltona Glasera, Paulinu Scher, Yuko Shimizu i mnoge druge.
Kultura / Umjetnost | 27. 08. 2024. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Rezon i Street Arts Festival Mostar najavljuju i pozivaju vas na izložbu ''Tolerancija'', poster show koji je osmislio i pokrenuo renomirani grafički dizajner Mirko Ilić. Ova izložba, koja je od 2017. godine putovala kroz više od 40 zemalja i bila predstavljena u više od 197 navrata, bit će važan dio off programa 13. Street Arts Festivala u Mostaru, koji se održava od 26. kolovoza do 2. rujna 2024. godine.

Izložba ''Tolerancija'' donosi radove najistaknutijih autora, uključujući Miltona Glasera, Paulinu Scher, Yuko Shimizu i mnoge druge. Predstavlja bogatu kolekciju plakata koji na različite dizajnerske, kulturološke i umjetničke načine interpretiraju pojam „Tolerancija“.

Nakon otvaranja izložbe u srijedu 28. kolovoza 2024. godine u 12 sati na šetnici Trga Rondo, na platou Kosače, Mirko Ilić će održati predavanje pod nazivom ''Designer between Recognition and Purpose''.

Razgovor s umjetnikom je zakazan u 16 sati u EUROPE House Info Point-u, smještenom u Mepas Mallu.
Izložba je realizirana uz velikodušnu podršku EUROPE Housea i Akademije likovnih umjetnosti Sarajevo (ALU SA) i bit će otvorena za razgledavanje do 2. rujna 2024. godine.
Poziv na izložbu - Izložba

Foto: PR / Poziv na izložbu

Za više informacija, posjetitelji su pozvani da prate službene kanale festivala i organizatora.

Kopirati
Drag cursor here to close