Ljetna likovna radionica

Radionica za djecu i odrasle u Širokom Brijegu: Ponesite samo svoju maštu

Radionica je namijenjena svima onima koji svoje likovno ili umjetničko stvaralaštvo žele nadopuniti ovim iznimno kreativnim i zanimljivim tehnikama kao što su Monotopija, Linorez i Cijantipija.
Kultura / Umjetnost | 19. 06. 2024. u 16:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljetne likovne radionice za djecu i odrasle održat će se u periodu od 24. do 28. lipnja, te od 1. do 5. srpnja u Galeriji Vrba u Širokom Brijegu, voditeljice radionica su mr.art. Ivona Skočilić i mr.art. Anja Marić, a ovu ljetnu radionicu posvetiti će grafici i upoznati se sa grafičkim tehnikama.

Kako ističu organizatori, radionica je namijenjena svima onima koji svoje likovno ili umjetničko stvaralaštvo žele nadopuniti ovim iznimno kreativnim i zanimljivim tehnikama kao što su Monotopija, Linorez i Cijantipija.

Monotipija

Maštovita tehnika koja vam omogućava da svaki trag ostavljen na papiru bude jedinstven, baš kao vaš otisak prsta na staklu.

Linorez

Uz malo truda i puno zabave naučite kako pretvoriti blok linoleuma u vašu vlastitu sliku koja će oduševiti sve oko vas. Naučite rukovati novim alatima!

Cijanotipija

Ova tehnika će vas odvesti u svijet plave magije! Iskoristite sunčevu svijetlost kako biste stvorili prekrasne plave slike, cekere, bookmarke, a sve to uz dozu avanture.

"Ne propustite priliku i pridružite nam se na našim radionicama koje će se održati u dvije grupe, za male i velike, u trajanju od 5 dana i otkrijte svog unutarnjeg umjetnika", dodaju organizatori.

Za sve ostale detalje slobodno se obratite u inbox ili posjetite Galeriju Vrba u Širokom Brijegu. Ponesite samo svoju maštu, a mi voditeljice će se pobrinuti za ostalo.

Kopirati
Drag cursor here to close