Maraschino Bar

007 Party u Mostaru

Lifestyle / Flash | 03. 11. 2015. u 15:27 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akcijski spektakl "Spectre", 24. avantura najdugovječnije filmske franšize u povijesti kinematografije nije ni krenuo u kino distribuciju u većini zemalja svijeta, a već obara rekorde.

U gotovo svakoj državi u kojoj je prošle sedmice započeo s kino distribucijom, James Bond se nametnuo ne samo kao filmski događaj godine, već i kao apsolutni rekorder kada je zarada na kino blagajnama u pitanju.

U Velikoj Britaniji "Spectre" je u prvih sedam dana prikazivanja u kinima zaradio vrtoglavih 63,8 milijuna dolara, čime je zasjeo na prvo mjesto najboljih kino otvaranja svih vremena.

U Nizozemskoj je film "Spectre" zaradio 3,7 milijuna dolara čime je prestigao rekord koji je do sada držao "Skyfall". U skandinavskim zemljama film je u kino otvaranju zaradio impresivnih 12,7 milijuna dolara.

Niti Danska nije ostala imuna na rekorde pa je tako "Spectre" zasjeo na prvo mjesto najboljih kino otvaranja u prva tri dana prikazivanja sa zaradom od 4,21 milijuna dolara (također prestigavši "Skyfall"), a u Švedskoj se film otvorio s 2,97 milijuna dolara što je za 30% bolji kino rezultat od njegovog filmskog prethodnika.

U mostarski Cinestar Spectre stiže u ponoćnoj pretpremijeri u noći sa 4. na 5. studenog s početkom u 0:07, a Maraschino Bar predstavlja vam BOND PARTY! Drage dame, uz naručeni prigodni 007 cocktail dobivate kupon, a na kraju večeri jednu od vas klub će najsretniju nagraditi ZARA poklon bonom od 100 KM.

Dobrodošli!

ETVRTAK,5.11. @MARASCHINO BAR predstavlja vam BOND PARTY!! Uz cocktail show, 007 cocktail ,promotivu cijenu pia i...

Posted by Maraschino Bar Mostar on Saturday, 31 October 2015
Kopirati
Drag cursor here to close