Jeste li jedan od njih?

3 horoskopska znaka koja će uvijek pobijediti u svađi

Bilo da se svađamo sa supružnikom, najboljim prijateljem ili djetetom, čini se da neki od nas nikad ne pobjeđuju u svađi.
Lifestyle / Flash | 20. 06. 2024. u 14:55 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ponekad nas strast za našim stavom jednostavno čini previše emocionalnima, te svaka logika i jasnoća padaju u vodu, prenosi Yahoo Life. U nastavku donosimo 3 horoskopska znaka koja nemaju problem s tim i koja će pobijediti u svakoj svađi. 

1. Jarac

Nitko nije miran, hladan i sabran tijekom sukoba kao Jarac. Legendarna Dolly Parton čak je Jarčevu sposobnost da uvijek bude na vrhu, pretvorila u meme. "Ja, nakon što sam pobijedila u svađi", napisala je ispod svoje fotografije s kapom i haljinom. Čak i prije nego što je ovo objavila, znali smo da ako postoji netko tko bi mogao uvjeriti Jolene da ne uzme njenog muškarca, to je očito bila Dolly.

Jedan od najboljih načina da dobijete svađu je da u nju uđete s jasnim, logičnim mislima. Je li potrebno doktorirati u onome što pokušavate dokazati? Ne, ali Jarci se ne boje ići toliko daleko i uvijek istražuju. Pod vladavinom discipliniranog planeta Saturna, Jarčevi znaju kako koristiti ograničenja u svoju korist, uvijek pomičući granice bez prekoračenja istih. Kad se borite protiv moćnog učenjaka poput Jarca, svakako se dobro pripremite inače nećete imati šanse.

2. Škorpion

Poznavati Škorpiona znači osjećati duboku ljubav, a ostati u bliskom poznanstvu sa Škorpionom znači osjećati duboku zastrašenost. Ali njihova zagonetna priroda nije ono što Škorpione čini pobjednicima u svađi, već njihova sposobnost da uvijek zadrže kontrolu.

Ključ uvjeravanja je u tome da se ne ponesete emocijama dok pokušavate dokazati svoju tvrdnju. Iako je Škorpion vodeni znak i osjećaji su im jako bitni, nisu voljni popustiti zbog bilo koga. Pod vladavinom ratničkog planeta Marsa, naši tajnoviti Škorpioni bave se strategijom. Neki bi ovo mogli nazvati manipulativnim, ali oni jednostavno dobro poznaju svoje protivnike.

3. Djevica

Tanka je linija između pobjede u svađi i potrebe da uvijek budete u pravu, a Djevica se često drži te granice. Ali ipak zaslužuju mjesto na ovom popisu jer uvijek misle da su u pravu i obično i budu. Pod vladavinom Merkura, planeta komunikacije, tehničkih vještina i stalne fleksibilnosti, Djevice znaju kako to učiniti uspješnim u svakoj situaciji.

Oni uvijek pokušavaju riješiti problem, pa nikad ne započinju svađu samo da bi se u nju upustile (kao što bi Ovan mogao). Djevice brzo razmišljaju i uvijek pažljivo razmatraju sve detalje prije nego što krenu naprijed. Iako je teško priznati poraz, ako poslušate Djevicu, to sigurno nećete požaliti. 

Kopirati
Drag cursor here to close