Nisu miljenici zvijezda

3 horoskopska znaka kojim je suđeno da budu prevareni

Ako ste se pitali zašto neke ljude partneri stalno varaju, dok druge ne, možda astrologija ima veze s tim.
Lifestyle / Flash | 10. 06. 2024. u 15:27 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Određene karakteristike nečije osobnosti čine neke horoskopske znakove sklonijima prevari od drugih, prenosi Your Tango

Jeste li izgubili svu vjeru u veze jer ste bili prevareni u prošlosti ili ste upoznati s horor pričama onih koji jesu? Nažalost, mnogi ljudi budu prevareni barem jednom u životu. Ali ako vam se to stalno događa, možda je razlog dublji nego što mislite.

Iako je varanje uvijek na kraju izbor varalice, postoje određene osobine koje prevladavaju kod onih kojim je suđeno da budu prevareni. A kako je svaki horoskopski znak povezan s određenim nizom osobina, oni horoskopski znakovi koji će najvjerojatnije biti prevareni često utjelovljuju te karakteristike.

Kojim horoskopskim znakovima je suđeno da budu prevareni?

1. Vodenjak

Vodenjak je poznat po tome što je hladan i bezosjećajan. Iako su u srcu dobri ljudi, ovu hladnoću koriste kao obrambeni mehanizam za izbjegavanje prerane intimnosti. Partner Vodenjaka može imati problema s osjećajem bliskosti s njima i misliti da njihova bolja polovica zapravo ne mari za njihove probleme.

A budući da su Vodenjaci često zauzeti mijenjanjem svijeta, njihovi se partneri mogu osjećati izostavljenima. Tada obično počnu tražiti vezu, pažnju i naklonost od nekog drugog.

2. Rak

Zbog svog emocionalnog raspoloženja, čestih promjena raspoloženja i sebičnosti, Rakovi itekako mogu natjerati partnera na prevaru. Puni su ljubavi, ali često dopuštaju da ih se pregazi, što ih može privući partnerima koji nisu toliko iskreni.

Također, budući da Rakom vladaju emocije, oni mogu postati prilično privrženi, gušeći i tjerajući svoje partnere u zagrljaj nekog drugog.

3. Djevica

Djevica ima vrlo metodičan pogled na život i često će biti toliko zaokupljena detaljima da može zaboraviti kako biti pažljiv partner. Također, pate od ekstremne nesigurnosti i teško prihvaćaju da su lijepe ili vrijedne ljubavi.

Njihova nesigurnost može zasjati, čineći se slabima partneru koji bi mogao negdje drugdje potražiti pažljivijeg i samouvjerenijeg partnera.

Kopirati
Drag cursor here to close