Ako ga želite natrag...

7 stvari koje nikad ne biste trebali reći bivšem partneru

Raskidi su teški i to nije novost. To su trenuci kada prolazite kroz emocionalni nemir i stalnu želju da razgovarate s bivšim.
Lifestyle / Flash | 07. 08. 2024. u 14:23 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako iz nekog razloga na kraju pošaljete poruku svom bivšem, prvo morate znati što mu nikad ne biste trebali reći, prenosi Times of India

1. "Nedostaješ mi."

Recimo da je vaš bivši odlučio prekinuti vezu i sada ga želite natrag. No znajte da mu za sada, ne nedostajete. Sretni su što niste zajedno. Slanjem poruke bivšem da vam nedostaje, dajete mu do znanja da ga želite natrag. Možda mislite da je lijepa gesta otopiti im srce, ali iskreno, to će ih samo još više odgurnuti od vas.

2. "Još uvijek te volim."

Zapravo, sve u tom smislu je zabranjeno. Pokazujete bivšem da ste previše zainteresirani za njega nakon što ste vas dvoje prekinuli. Nemojte ih stavljati u neugodan položaj govoreći da ih još uvijek volite ili ih pitati vole li vas još uvijek. Dajte im prostora i neka sami odluče jesu li i dalje zainteresirani za vas ili ne.

3. "Možemo li barem biti prijatelji?"

Ovo je stvarno loša ideja. Ne želite biti prijatelji s bivšim odmah nakon što ste vas dvoje prekinuli. Svima je jasno da se želite vratiti u romantičnu vezu s njima. Trenutačno se vaš bivši neće složiti družiti s vama "kao prijatelj". I jednostavno nije dobra ideja postaviti se kao prijatelj bivšem ako ga stvarno želite natrag u svoj život kao nešto drugo.

4. "U depresiji sam i nisam jeo danima."

Igrate na kartu emocije, zar ne? Govoreći da ste depresivni i usamljeni, zapravo radite potpuno suprotno i pokazujete svom bivšem da ste izgubljeni bez njega. Morate prestati kontaktirati s njima na neko vrijeme, vratiti se na pravi put i onda vidjeti što želite od njih.

5. "Nisam trebao izlaziti s tobom."

Razumljivo je da ste povrijeđeni nakon što je bivši prekinuo s vama. Ali ono što nije prihvatljivo jest da im pošaljete poruku da vam je žao što ste izašli s njima.  Ako im pokušavate probuditi osjećaj krivnje, tako ih sigurno nećete ponovno osvojiti. 

6. "Izlazim s nekim boljim od tebe."

Želja da vaš bivši bude ljubomoran zbog vašeg novog dečka govori više o vama nego o njima. Malo ljubomore je u redu, ali omalovažavanje uspoređujući ih s nekim drugim nije.

7. "Slomio si mi srce."

Dati bivšem do znanja da je toliko utjecao na vas samo će mu pokazati koliko vas je povrijedio. Ne želite im pokazati da imaju potpunu kontrolu nad vama, zar ne? Rekavši da su vam slomili srce, samo odbacujete svaku šansu da vas bivši doživi kao osobu visoke vrijednosti.

Kopirati
Drag cursor here to close