Na kojim mjestima ih vi imate?

Ako imate madeže na ovih 9 dijelova tijela, pravi ste sretnici

Prema određenim hinduističkim vjerovanjima, madeži se na tijelu razvijaju zbog položaja planeta tijekom početnog razvoja fetusa.
Lifestyle / Flash | 20. 06. 2024. u 09:36 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madeži su obično smeđe i crne lezije na koži. Ponekad mogu biti crvene, ružičaste, žutosmeđe ili boje kože. Nastaju kada stanice u koži rastu u grupi pigmentiranih stanica, umjesto da se šire po koži, prenosi Times of India

Vjeruje se da ovi jedinstveni identifikacijski znakovi, koji se nalaze na ljudskom tijelu mogu dati uvid u osobnost pojedinca i njegovu/njezinu budućnost. U konačnici, o utjecaju madeža na vašu budućnost, sreću i osobnost također odlučuje njihov položaj na vašem tijelu.

Od njihove teksture, boje do dijela tijela na kojem se nalaze, važno je nekoliko detalja kad želite razumjeti utjecaj madeža. Kako bismo vam olakšali stvari, napravili smo popis sretnih madeža koji se mogu naći po cijelom tijelu.

1. Čelo

Ako imate madež na desnoj strani čela, to znači da ćete zaraditi mnogo novca kako budete starili. Također možete dobiti mnogo prilika za putovanje u inozemstvo.

U isto vrijeme, ako se madež nalazi na lijevoj strani vašeg čela, to može značiti da nećete biti jako zainteresirani za pomoć drugima, čak i ako budete bogati.

2. Obrve

Ako imate madež između obrva, velika je vjerojatnost da ćete doživjeti ogromno bogatstvo i imati dobro zdravlje. S druge strane, madež na jednoj (ili na obje) obrve znači da ćete nakon vjenčanja naslijediti puno bogatstva.

3. Na očnim kapcima

Ako imate madež na jednom od vaših kapaka (osobito na desnom), to može značiti da ćete biti bogati i slavni. S druge strane, madež na unutarnjem dijelu donjih kapaka može značiti da pretjerano trošite. Dakle, čak i ako budete imali veliko bogatstvo, teško ćete ga uštedjeti.

4. Prsa

Ako imate madež na prsima, smatrajte se sretnikom. Ovo mjesto može značiti da ste prilično ambiciozni i da idete prema većim stvarima u životu. Ako pravilno planirate svoj život, bit ćete vrlo uspješni.

5. Uši

Madež na unutarnjem ili vanjskom dijelu ušiju označava sklonost luksuzu i trošenju novca na druge bez puno razmišljanja. Stoga, iako se ovaj madež smatra vrlo povoljnim, važno je mudro planirati svoje financije.

6. Usne

Dok se madež na vanjskom rubu gornje usne smatra dobrim, ako ga imate na donjoj usni, to može značiti sklonost kockanju.

7. Rame

Poznato je da ljudi s madežima na desnom ramenu jako dobro upravljaju svojim financijama. Oni također znaju kako mudro koristiti svoje resurse. Dakle, ako imate madež na desnom ramenu, budite uvjereni da ste spremni za uspjeh.

8. Na desnom dlanu

Ako imate madež na desnom dlanu, to ukazuje na stvarno bogat i uspješan život.

9. Madeži iznad ili blizu usana

Oni koji su rođeni s madežom tik iznad usana obično imaju zadovoljavajuće bankovno stanje. 

Kopirati
Drag cursor here to close