Experience The Thrill

APT Banja Luka 40.000 € Gtd. !!!

Lifestyle / Flash | 29. 09. 2015. u 11:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 5. do 8.11.2015. godine održava se treći po redu Adria Poker Tour. Ovaj događaj se održava u prekrasnim prostorijama Grand casina u Banja Luci, koji se nalazi u sklopu hotela Bosna (4*) u samom središtu grada.

Organizator se potrudio da i smještaj tokom ovog događaja bude po pristupačnim cijenama, tako da će cijena dvokrevetne sobe biti 25 € po osobi.

Main Event je turnir sa ulazom od 330 €, sa zagarantovanim nagradnim fondom od čak 40.000 €!!! Svoje mjesto možete zauzeti i putem online kvalifikacija na Adria Poker stranici za samo 5,50 €. Sateliti se održavaju svakog Ponedjeljka, Srijede i Nedjelje.

Pored online satelita, na stranici također možete da igrate razne BESPLATNE turnire i ozbiljnije turnire. Svi ozbiljniji cash igrači mogu da postanu VIP klijenti, na taj način mogu ostvariti razne pogodnosti. Kompletan program Adria Poker stranice možete pratiti i putem službene Facebook stranice.

Adria Poker je organizacija koja se već dokazala održavanjem turnira u Zagrebu, Splitu i Banja Luci. Organizatori ističu kako opet očekuju veliki broj posjetitelja tokom Adria Poker Tour-a, vrhunsku akciju za cash i turnirskim stolovima ali i odličnu zabavu tokom cijelog vikenda.

Pored Facebook stranice, za sve informacije se možete obratiti i putem maila support@adria-poker.com

 :: Experience the thrill at the tables ::

present by Adria Poker

Kopirati
Drag cursor here to close