zbogom tangama

'Bapske' gaće vraćaju se u modu!

Lifestyle / Flash | 01. 06. 2015. u 15:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste od onih koje paze na bubrege i mrze uvlačenje tangica u initimna područja, možete odahnuti, jer novo rublje na tržištu je kao stvoreno za vas.

Prema novim izvještajima, prošle godine je prodaja tangi zabilježila pad od sedam posto, no ono što je zanimljivije jest da je rublje koje nudi više pokrivanja (od uobičajenih gaćica) zabilježilo porast od 17 posto.

Izgleda da se generacije mladih žena pozdravljaju s tangama. Navodno su millennialsi otkrili da je puno bolje da vam se vidi malo traga od gaćica ispod hlača ili suknje, nego da vam komadić krpice stoji usječen u guzu 16 sati, piše express.hr.
Kao da to nije dovoljno velika promjena, sve više žena navodno traži široke 'gaćice' poznatije kao 'bapske gaće'.

Tange naime nisu ni seksi ni privlačne nego djeluju jeftino. I kao većina stvari u svijetu mode, vežu se uz određeni vremenski period, što znači da su prilično dobro preživjele svoju dob.

Tange u obliku kupaćeg kostima svijetu je 1974. godine predstavio dizajner Rudi Gernreich, u znak prosvjeda protiv zabrane nudističkih plaža u Los Angelesu. Ono što većina ljudi zaboravlja je da je Gernreich osmislio minijaturno izdanje za žene, ali i muškarce (iako muška verzija nikad nije dobila pravi polet).

Međutim tek su 1990-ih godina tange doživjele pravi procvat, te su odjednom počele izvirivati iz traperica mladih i starih, gotovo u jednakoj mjeri. Poznatih i nepoznatih. Postale su toliko popularne da su pjevaču Sisqóu čak zaradile nekoliko nominacija za Grammyja, piše New York Post.

Dakle, ako se želite zadržati u zlatnom dobu Britney Spears i Whitesnakeovih spotova, obavezno zadržite tange, ali u suprotnom, slobodno se potpuno prekrijte. Vjerujte, i muškarci će to zavoljeti. A ako i ne zavole, možda je pravi trenutak da oni iskuse čari muških tangi i daju im pravu šansu.

Kopirati
Drag cursor here to close