Satiričan odgovor okolini

Dosadili joj s pitanjem ‘kad ćeš se udati’ pa izmislila obitelj lutaka i povela ih na put

Lifestyle / Flash | 22. 04. 2015. u 17:24 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Možda i vi znate nekoga ili ste se i sami našli u situaciji kada vas okolina osuđuje jer se još uvijek niste ‘smirili’. Fotografkinji Suzanne Heintz iz Denvera bližnji su dosadili s pitanjima 'Zašto se još nisi udala? Što nije u redu sa tobom? Tako si lijepa žena a vrijeme ti prolazi? ‘kad ćeš se udati”’ pa je izmislila obitelj lutaka i povela ih na put, koji je objavila na Huffington Postu.

”Po nekim ustaljenim društvenim normama bilo je vrijeme da se skrasim i stalno sam slušala ista pitanja o mom ljubavnom životu. Nitko to nije spominjao, ali svi su strahovali da ću postati usidjelica. Čak i moja majka mi je rekla – Suzy nitko nije dobar za tebe. Trebaš odabrati nekoga ako se želiš smiriti. Nakon te izjave samo sam joj odbrusila da ne mogu kupiti obitelj i ne mogu samo tako napraviti da se takvo nešto dogodi”, priča Suzanne Heintz, piše lifestyle magazin moja.ba.

No, upravo taj razgovor s majkom joj je dao ideju da kupi ‘obitelj’, dvije lutke – muškarca i dijete – te je s njima započela zanimljiv fotografski projekt.

Suzanne je s obitelji lutaka krenula na putovanja i tako je nastala serija idiličnih fotografija koje su pretvorene u seriju prazničkih obiteljskih razglednica kao satirični odgovor na stalan pritisak okoline. Ova fotografkinja je projekt započela prije nekoliko godina, te ga iz godine u godinu nadopunjuje.

Više pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close