HIGHTIME

Hip hop iz Mostara: 'Onako iz duše'

Lifestyle / Flash | 21. 07. 2015. u 12:01 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HIGHTIME je hip hop grupa iz Mostara koju čine četiri člana: AseBase, GastraRajms, Encho i Lalle. Ovi momci zajedno djeluju već dugi niz godina i pored svoje glazbe zaslužni su i za mnoge hip hop evente koje su uspješno organizirali u Mostaru.

Među njima važno je spomenuti prvi hip hop festival "Sat'Rashni" koji se uspješno održavao pet godina zaredom. Surađivali su sa mnogim poznatim imenima u regiji.

Nedavno su publici predstavili dvije nove pjesme. Prva je simboličnog naziva "Oprosti mi majko" koja je ujedno i najava za novi projekat "U kentri" o kojem ćemo više govoriti kada bude dostupan javnosti. Beat potpisuje Encho,a za text i vokale su se pobrinuli AseBase i GastraRajms. Pjesma govori o problemima sa kojima se susrećemo svakodnevno.

AseBase je izbacio i svoju solo numeru "Onako iz duše". Beat za istu je radio Enco,a sve je snimano i mixano u njihovom "HTP" studiu u Mostaru. On je podvukao kako ova pjesma za njega ima posebno značenje jer je osobna te nosi duboku emociju i poruku.

Kopirati
Drag cursor here to close