Nemiri u Velikoj Britaniji

Hoće li Taylor Swift otkazati koncerte i u Londonu?

Swift bi od 15. do 20. kolovoza trebala održati čak pet uzastopnih koncerata na stadionu Wembley u Londonu. S obzirom na nemire u Velikoj Britaniji fanovi su u strahu da će ih otkazati.
Lifestyle / Flash | 08. 08. 2024. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sva tri koncerta Taylor Swift koja su se trebala održati 8., 9. i 10. kolovoza u Beču otkazana su zbog opasnosti od terorističkih napada, a fanovi se pitaju hoće li pjevačica otkazati i koncerte u Londonu.

Naime, Swift bi od 15. do 20. kolovoza trebala održati čak pet uzastopnih koncerata na stadionu Wembley u Londonu. S obzirom na nemire u Velikoj Britaniji fanovi su u strahu da će ih otkazati.

U Velikoj Britaniji su veliki nemiri na ulicama nakon što je 17-godišnji ubojica naoružan upao u plesnu školu u gradiću Southportu i usmrtio troje djece te ranio još deset osoba, od kojih devetero djece.

Ubojica je upao u školu u kojoj se održavala radionica na temu Taylor Swift, a pjevačica se oglasila dva dana kasnije, prenosi Index.hr

"Nakon jučerašnjeg napada u Southportu u potpunom sam šoku i užasnuta sam", napisala je na Instagramu.

"Radi se o sasvim maloj djeci na tečaju plesa. Ni ne znam na koji bih način uputila sućut njihovim obiteljima."

Njezini obožavatelji preko interneta su prikupili više od 40.000 funti za pomoć obiteljima žrtava i za bolnicu u kojoj se neka djeca liječe.

Podsjetimo, organizatori su koncerte otkazali zbog straha od terorističkih napada, a dvojica muškaraca uhićena su zbog planiranih napada na koncerte. Pjevačica se još uvijek nije oglasila o otkazivanju koncerata u Beču.

Kopirati
Drag cursor here to close