Jeste li jedan do njih?

Top 3 horoskopska znaka koji vole maženje

Maženje je jedan od najjednostavnijih, ali najdubljih oblika ljudske povezanosti. Toplina drugog tijela, nježan dodir i osjećaj sigurnosti i ugode mogu biti nevjerojatno umirujući.
Lifestyle / Flash | 09. 08. 2024. u 15:30 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok neki ljudi možda više vole svoj osobni prostor, drugi cvjetaju u fizičkoj ljubavi, tražeći maženje kad god mogu. Zanimljivo, astrologija ističe da su neki horoskopski znakovi skloniji uživati u maženju od drugih, prenosi Astrotalk.  Ako vas zanima koji će znakovi najvjerojatnije prihvatiti ovu ugodnu zabavu, čitajte dalje i otkrijte 3 horoskopska znaka koji vole maženje. 

1. Rak

Rak, nježni vodeni znak kojim vlada Mjesec, poznat je po svojoj dubokoj emocionalnoj osjetljivosti i brižnoj prirodi. Cvjetaju u intimnosti i povezanosti, a ne postoji ništa što vole više od ušuškavanja sa svojim voljenima. Maženje im pruža osjećaj sigurnosti i umirenja, dopuštajući im da izraze svoju privrženost na opipljiv način.

2. Bik

Bik, nepokolebljivi zemljani znak kojim vlada Venera, cijeni udobnost i fizički užitak iznad svega. Oni jako cijene lijepe stvari u životu, uključujući uživanje u ugodnom maženju. Bikovi su nevjerojatno senzualni i ne uživaju ni u čemu više nego u omotavanju ruku oko partnera i uživanju u toplini njihova zagrljaja.

3. Ribe

Ribe, sanjivi vodeni znak kojim vlada Neptun, poznate su po svojoj romantičnoj i maštovitoj prirodi. Imaju duboku žudnju za emocionalnom vezom i intimnošću, a maženje je za njih savršen način da izraze svoju ljubav i privrženost. Osobe u znaku Riba vrlo su empatične i intuitivne, što ih čini nevjerojatno usklađenima s potrebama i željama njihovih partnera.

 

Kopirati
Drag cursor here to close