rekordna posjećenost

JU Djeca Sarajeva na Dječjem sajmu proslavili 70 godina postojanja

Lifestyle / Flash | 07. 11. 2015. u 16:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi dan Dječjeg sajma obilježila je proslava 70 godina JU Djeca Sarajeva. Nekoliko tisuća mališana i roditelja nazočilo je ovoj svečanosti na kojoj su se prisutnima obratili premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, ministar za obrazovanje, znanost i mlade Elvir Kazazović i v.d.direktorica JU Djeca Sarajeva Jasmina Čongo. Na svečanosti je nastupilo stotine djevojčica i dječaka iz sarajevskih vrtića sa različitim recitalima, pjesmama i performansima.

Kakvu talentovanu djecu imamo! Na naoj centralnoj bini nastupa preko hiljadu djeaka i djevojica :)

Posted by Dječji sajam Kids Fair on Saturday, November 7, 2015

Drugog dana Dječjeg sajma zabilježena je rekordna posjećenost. Tisuće roditelja i mališana došlo je posjetiti najveću zabavu za djecu u regiji. Mališani su s oduševljenjem posjećivali kreativne radionice, punktove za oslikavanje lica, gumeni zabavni park, igraonice, radionice u organizaciji policije, vatrogasaca, liječnika i spašavatelja, plesali s voditeljem Lilom i omiljenim maskotama Kodijem, Ledom Medom, Montijem i Flipkom, sudjelovali u zabavnim igrama i osvajali poklone i nagrade partnera sajma.

Gle kako mi plesemo kad smo happy happy happy happy ???

Posted by Dječji sajam Kids Fair on Saturday, November 7, 2015

S obzirom da su brojni izlagači osigurali diskontne cijene za svoje proizvode i usluge roditelji su zadovoljno nabavljali neophodnu opremu za svoje najmlađe. I drugog dana sajma vladao je veliki odziv za humanitarne akcije poput darivanja krvi, skupljanja sredstava za školske užine u organizaciji Pomozi.ba, SOS-ov program kumstva i druge.

U nedjelju će Dječji sajam doživjeti svoj vrhunac. Na pozornici će u 12:00 biti izveden mjuzikl Frozen u izvedbi Basics škole pjevanja, a s mališanima će se i nakon izvedbe družiti omiljeni likovi Elsa, Ana i Olaf.

''Posebno nam je zadovoljstvo najaviti dolazak kadetskih košarkaških reprezentativaca, europskih prvaka Amara Barukčije, Timura Ovčine i Vedrana Markovića koji će na punktu svog kluba Koš zaigrati košarku s mališanima i dijeliti autograme'', priopćeno je sa Sajma. Sajam je i u nedjelju otvoren od 10:00, a svečano zatvaranje i dodjela nagrada održate će se na bini u 16:30.

Kopirati
Drag cursor here to close