Dodajte mu osobni touch

Kako urediti ugodno i privlačno predsoblje u 3 laka koraka

Ulaz u dom je prva prostorija koju vidite kad dođete kući.
Lifestyle / Flash | 13. 06. 2024. u 12:10 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To je također prva prostorija koju vide vaši gosti, te smo sigurni da želite da izgleda privlačno i ugodno. Ako nemate inspiracije, ne brinite, jer donosimo jednostavne savjete kako napraviti lijepo predsoblje u 3 laka koraka, prenosi House Beautiful

"Tretirajte ga kao vlastitu sobu, a ne samo prolazni prostor. Dodajte tepih, stolicu ili klupu, stol s knjigama, svijeću, biljku, kako bi se gosti — i vi — osjećali kao kod kuće čim se uđete. Ove će ideje funkcionirati čak i u malenom malom ulazu." — Libby Langdon

1. Odlučite se za veliku gestu

"U velikom predsoblju dvostruke visine dodajte ravnotežu i dramatičnost postavljanjem velikog stola ili prevelikog ogledala na jedan zid. Puno malih predmeta može se činiti beznačajnim i pretrpanim, ali jedan značajan predmet može učvrstiti dizajn. Ako je ogledalo visoko i usko na širokom zidu, uravnotežite ga sa svijećnjacima s obje strane."

2. Ogledala djeluju magično

"Objesite ogledalo nasuprot svojih ulaznih vrata i svaki put kad se vrata otvore, ono će reflektirati svu tu sjajnu prirodnu svjetlost. Noću će također reflektirati umjetno svjetlo od rasvjetnih tijela. Isprobajte ogledalo s uzorkom ili rešetkom - to je više stvar dodavanja reflektirajućeg, ukrasnog elementa nego vrste super funkcionalnog ogledala koje biste koristili u kupaonici."

3. Uredite ga da bude osobno

"Stol s dvije razine ili polica ispod, omogućuje izlaganje nekoliko odabranih predmeta i popunjavanje otvorenog donjeg prostora. Evo korisnog trika: ako ondje imate neuglednu zidnu utičnicu, strateški postavljena visoka vaza sakrit će je u djeliću sekunde!"

Kopirati
Drag cursor here to close