Babo Atif

''Kaže da mu je dosta žene, djece, kuće i da ga n'akva nostalgija vuče...''

Lifestyle / Flash | 25. 07. 2011. u 12:23 V.P.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arthur Gerald Jones, otac troje djece, je nestao u svibnju 1979. nakon što je izgubio posao, a imao je i nagomilane kockarske dugove.

Njegova supruga je tada izjavila kako njen muž nije bio "svoj", posebno nakon što je njegov prijatelj i kolega pronađen mrtav.


FBI je kasnije objavio kako su istraživali Jonesove moguće veze s organiziranim kriminalom u Chicagu. Nakon sedam godina, 1986., Jones je proglašen mrtvim, a njegova žena i djeca su naslijedili 47 000 dolara. Navodno, više nikad nisu čuli ništa o njemu.

Danas sedamdesetdvogodišnji Jones je pronađen u Nevadi gdje radi kao kladioničar. Uhićen je i optužen za zločine prijevare, pljačke i krađe identiteta.

Njegova trenutna djevojka, Patricia Baal, je za medije izjavila: "Zajedno smo već 22 godine, i bio je vrlo brižan prema meni i mojoj obitelji. Ja ga volim".

Državni tužitelji su izjavili kako je Jones priznao kako je 1979. napustio obitelji i od tada nije kontaktirao nikoga. Prema Jonesovim navodima, kupio je lažni identitet Josepha Richarda Sandellia za 800 dolara, te je preselio na Floridu gdje je tri puta uhićen pod imenom Richard Lage.

Još nekoliko puta je uhićen, i to u Kaliforniji, prije nego što se preselio u Las Vegas. Njegov pravi identitet je otkriven nakon što je pokušao koristiti lažni broj socijalnog osiguranja.

Odvjetnik Stephen Stein je izjavio kako je Jones pušten iz zatvora nakon položene jamčevine od 20 000 dolara. Jonesova supruga Joanne Esplin koja se u međuvremenu ponovno udala nije bila dostupna za komentar.

Kopirati
Drag cursor here to close