Stabilizacija vremena

Ljeto nam se vraća u četvrtak

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje stabilizacija vremena.
Lifestyle / Flash | 20. 08. 2024. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros je u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su registrirani u središnjim, zapadnim i sjevernim područjima Bosne, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

U utorak će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme.

Širom zemlje povremeno će padati kiša ili pljuskovi s grmljavinom. U Bosni su lokalno mogući obilniji pljuskovi. Vjetar slab do umjerene jačine, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini južnog i jugoistočnog smjera.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 24 i 28 stupnjeva, a na jugu zemlje do 30 stupnjeva.

U srijedu će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno. U Hercegovini će prevladavati sunčanije uz malu do umjerenu oblačnost. Povremeno lokalnih pljuskova može biti širom Bosne, jačih na sjeveru i sjeveroistoku.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 18 stupnjeva, na jugu zemlje do 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva, na jugu zemlje do 32 stupnja.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini očekuje stabilizacija vremena. U jutarnjim satima po kotlinama će biti niske naoblake ili magle. Tijekom dana će prevladavati pretežno sunčano vrijeme.

Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17 stupnjeva, na jugu zemlje do 20 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 27 i 32 stupnjeva, na jugu zemlje do 36 stupnjeva.

U petak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17 stupnjeva, na jugu zemlje do 22 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 28 i 34 stupnja, na jugu zemlje do 36 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close