Intimni jazz štih

Lucullus Music Bar protkan nježnim jazz notama dua Daddy King

Lifestyle / Flash | 08. 03. 2015. u 10:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nježnim notama pjesme „Don’t cry for Louie“ grupe Vaya con Dios, acoustic duo Daddy King otvorio je svoj prvi nastup u Lucullus Music Baru.

Nakon pjesme koja je obilježila 1988. godinu uslijedili su brojni svjetski hitovi poput „Every breath you take“, „Message in a bottle“, „Valerie“, „Back to black“, ali i domaće uspješnice kao što su hitovi EKV-a, Jinx-a i Massima.

Iako kao duo djeluju tek dvije godine, iza Monike Kralj i Hrvoja Ćaćulovića dugogodišnja je glazbena karijera. Splitska studentica psihologije s mostarskom adresom već je deset godina u glazbenim vodama, nastupala je na raznim natjecanjima i koncertima, a završila je osnovnu i srednju glazbenu školu.

Glazbom se dugo bavi i gitarist Hrvoje koji, uz Daddy King, nastupa u još nekoliko bendova.

“Naša suradnja započela je na šaljiv i neočekivan način. Na jednoj live svirci u Mostaru Hrvoje je svirao s bendom i ja sam poželjela zapjevati s njima. Nakon što je čuo kako zvučim, rekao je da moramo nastaviti suradnju.

Radimo covere pjesama, neke smo snimali i u studiju”, ispričala nam je pjevačica Monika Kralj koja također ima i nekoliko autorskih radova koji su na čekanju.

Svirka u Lucullus Music Baru bila je posvećena intimnijem jazz i blues štihu. Podsjetimo, u ovom baru večeras gostuje pjevač Ivo Jurić koji će zabavljati dame povodom Dana žena. Za više informacija o aktivnostima bara pratite njihovu Facebook stranicu.

Kopirati
Drag cursor here to close