Donirana sredstva

Mladi SDA Mostar uspješno realizirali humanitarnu akciju

U ime Asocijacije mladih SDA Mostar predsjednik Mirza Lalić i tajnica Almina Bajramović posjetili prostorije RO Merhamet Mostar gdje je održan sastanak s direktorom Adninom Hasićem te su uručili prikupljeni iznos sredstava.
Lifestyle / Flash | 28. 06. 2024. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Asocijacija mladih SDA Mostar je u prethodnih 15 dana realizirala internu humanitarnu akciju svojih članova, koju su podržali i drugi članovi organa Stranke, a u cilju pomoći socijalno ugroženim kategorijama društva te je prikupljen ukupan iznos od 1.120 KM.

Tim povodom, u petak su, u ime Asocijacije mladih SDA Mostar predsjednik Mirza Lalić i tajnica Almina Bajramović posjetili prostorije RO Merhamet Mostar gdje je održan sastanak s direktorom Adninom Hasićem te su uručili prikupljeni iznos sredstava.

Direktor mostarskog Merhameta Adnin Hasić informirao je rukovodstvo GO Asocijacije mladih SDA Mostar o projektima i aktivnostima Merhameta u prethodnom periodu i planovima za naredni period te uručio prigodnu zahvalnicu Asocijaciji mladih SDA Mostar za ovu humanitarnu akciju.

Kopirati
Drag cursor here to close