PRO-Budućnost

Natječaj za najbolju fotografiju ”GDJE ŽIVI MIR?’’

Lifestyle / Flash | 25. 09. 2015. u 08:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koju sliku imate u mislima kad čujete pitanje “Gdje živi mir?” Kako biste to drugima predočili? Ljubitelji fotografije i oni vješti u fotografiranju, kreativci i kreativke, bez obzira na dob, i ove godine u sklopu projekta “PRO-Budućnost” mogu sudjelovati na natjecaju za najbolju fotografiju na temu “Gdje živi mir”.

Natječaj je otvoren od 7. rujna do 7. listopada 2015. godine. Pravo sudjelovanja na foto-natječaju imaju svi fotografi, amateri i profesionalci iz Bosne i Hercegovine.

Najbolje fotografije iz oblasti pomirenja i ljudskih prava na temu: “Gdje živi mir?’’ bit će nagrađene, te korištene, zajedno sa fotografijama iz užeg izbora, u kalendaru PRO-Budućnost i sličnim publikacijama.

Tim projekta PRO-Budućnost ohrabruje autore, kreativce i mirovne aktiviste da fotografijom promišljaju o temi koja je presudna za našu zajedničku bolju budućnost.

PRO-Budućnost (Povjerenje, Razumijevanje, Odgovornost za Budućnost) je četverogodišnji projekat Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) s ciljem izgradnje pomirenja i povjerenja među građanima svih etničkih grupa u BiH, koji se temelji na pretpostavci da izgradnja trajnog mira počinje otvaranjem iskrenog dijaloga te razumijevanjem druge strane.

Više informacije o natječaju saznajte ovdje

Kopirati
Drag cursor here to close