Gostovanje

O Jinxima u srijedu na MTV

Lifestyle / Flash | 24. 02. 2015. u 13:48 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jadranka Ivaniš Yaya i Goran Muratović - Coco Mosquito, članovi kultnog zagrebačkog benda 'Jinx', gosti su emisije 'Impuls', koju u srijedu od 21:30 sati možete pogledati na MTV kanalu.

Vlasnici hitova 'Tamo gdje je sve po mom', 'Na Zapadu', 'Smijem se', 'Da smo se voljeli manje', 'Bye Bye Bye Baby Bye', 'Ljeto', 'Ruke', 'Toliko suza za tako malo sna'... osvrnuli su se na dva desetljeća dugu karijeru i otkrili su kako izgleda rad na novim pjesmama. Yaya i Coco su još podijelili svoja razmišljanja o mladosti i starenju, obitelji, hobijima, komercijalnoj glazbi, spremnosti na kompromis kada je stvaranje u pitanju, kiču i šundu, kao i mnogim drugim zanimljivim temama.

Nakon serije koncerta po regionu kojima su obilježili 20 godina uspješne karijere, grupa 'Jinx' će održati u petak 27. i subotu 28. veljače dva intimna i ekskluzivna nastupa u klubu Sax, jednom od omiljenih zagrebačkih koncertnih prostora.

U okviru emisije 'Impuls', osim intervjua sa članovima benda 'Jinx', saznat ćete i aktualne vijesti iz svijeta šoubiza, očekuju vas još i MTV filmske vijesti, a dobit ćete i uvid u stanje na 'Domaćici', jedinoj regionalnoj glazbenoj top listi.

Ubacite se u 'Impuls' u srijedu od 21:30 na MTV kanalu! Reprize emisije su u četvrtak u 23:30, petak u 18:30, subotu u 12:10 i nedjelju u 17:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close