Sfera

Objavljen prvi Kulturno informativno-turistički vodič Hercegovine

Lifestyle / Flash | 11. 06. 2015. u 11:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U suradnji sa Turističkom zajednicom HNŽ marketinška i izdavačka agencija Sfera d.o.o., Mostar izdaje prvi Kulturno informativno-turistički vodič Hercegovine.

Obzirom da područje Hercegovine tijekom ljetnog razdoblja svake godine posjeti veliki broj turista te da gradovi i mjesta Hercegovine obiluju mnogim događajima, kulturnim manifestacijama, galerijama i prirodnim ljepotama, Info vodič će biti idealno rješenje za sve koji se u bilo kojem trenutku požele informirati o aktualnim događanjima tekućeg mjeseca. Tako će Info vodič Hercegovine na 20 stranica biti ispisan zabavnim, sportskim, kulturnim i drugim događanjima u vremenskom razdoblju od 15. lipnja do 15. rujna 2015. godine.

Svakoga mjeseca će se na dnevnoj bazi pratiti aktualni događaji, kako bi se posjetitelji Mostara, Neuma, Čapljine i drugih gradova Hercegovine mogli lagano i brzo odlučiti koji to grad, manifestaciju, galeriju ili muzej žele posjetit.

Ako im zatreba mjesto za noćenje ili su samo raspoloženi za ukusan ručak, u Info vodiču će također moći pronaći sve informacije o popularnim gastronomskim mjestima Hercegovine.

Vodič će izlaziti u četiri izdanja, svakog 15-og u mjesecu u nakladi od 15.000 primjeraka, a distribucija će se raditi po hotelima, motelima, pansionima, restoranima, turističkim agencijama te po kulturnim centrima na području Hercegovine.

Također sve informacije će biti i na engleskom jeziku.

Kopirati
Drag cursor here to close