'Versi'

'Oprosti nam duga noći' – Novi singl mladića iz Metkovića

Lifestyle / Flash | 08. 04. 2015. u 06:59 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Oprosti nam duga noći' novi je singl obećavajućeg benda iz malog grada na Neretvi, Metkovića, iz kojeg su dosad proizašli brojni sportaši,političari i umjetnici, a sad nam ponovno stiže nešto novo: 6 simpatičnih mladića okupljenih u glazbeni sastav Versi.

Veselu šestorku koja je upravo objavila novi singl 'Oprosti nam duga noći' u posljednjem sastavu čine braća Nikica i Hrvoje Ilić, Jakov i Martin Barbir, Roko Markota i Domagoj Mustapić. Versi su svoju ljubav prema glazbi u suradnju pretvorili 2010. Otada su neizostavni dio većine vjenčanja, zabava, festivala. Suradnja s tekstopiscem i sadašnjim voditeljem Ivicom Brnasom-Fudom počela je 2012., kada s prvim singlom 'Cura iz mista' kreću u pohod na glazbenu scenu.
 
Šaljivi tekst pjesme publika je odlično prihvatila, a u nastavku slijede: 'Vragu malo', 'Dalmacijo moja' i 'Slomila me'. Album prvijenac, u izdavaštvu Croatia Recordsa,očekuje se ubrzo, a najavili su ga novim singlom 'Oprosti nam duga noći'. Pjesma i spot snimljen u produkciji 3K Cinema posvećeni su ponovnom susretu svih starih prijatelja koje je život odveo na različite strane, a još uvijek ih vežu brojne uspomene. Versi vjeruju da ćete se lako pronaći u njihovim tekstovima i prvom prilikom zapjevati s njima, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close