otvorena vrata

Osnovci u posjeti Graničnoj policiji

Lifestyle / Flash | 17. 05. 2016. u 13:52 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U okviru projekta 'Rad policije u zajednici'16. svibnja učenici Osnovne škole Ruđera Boškovića iz Gruda posjetili su Postrojbu granične policije Gorica. Policajci su proveli dječake i djevojčice kroz službene prostorije. Osnovci su upoznati o svakodnevnom radu i zadacima policijskih službenika, kao i specijalističkoj opremi kojom se koriste prilikom graničnih provjera i u nadzoru granice.

GPBiH projektom 'Rad policije u zajednici' želi unaprijediti partnerski odnos i komuniciranje s građanima. Otvorena vrata za osnovce, srednjoškolce i studente su jedan od brojnih oblika suradnje sa zajednicom.

Interes najmlađih Bosanaca i Hercegovaca za posjete postrojbama GPBiH tradicionalno je veliki. U 2015. godini je organizirano 56 posjeta širom BiH. Najveći broj otvorenih vrata je imala Postrojba granične policije Aerodrom Sarajevo, a posjete su omogućile i postrojbe na aerodromima u  Mostaru, Tuzli i Banjoj Luci, kao i postrojbe granične policije: Orašje, Brod, Brčko, Bijeljina, Velika Kladuša, Dobrljin, Gradiška, Hum, Višegrad i Izačić.

 

Kopirati
Drag cursor here to close