Konzum Family Centar

Otvorenje uz pregršt iznenađenja i nevjerovatnih pogodnosti

Lifestyle / Flash | 16. 10. 2015. u 11:42 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi koncept kupovine i zabave za cijelu obitelj, Konzum Family Centar od sada se nalazi i u Mostaru na adresi Stjepana Radića 39. Veliki broj građana Mostara nazočio je otvorenju, nestrpljivo čekajući program pogodnosti koji Konzum Family Centar priredi za svoje posjetitelje.

Otvorenju Konzum Family Centra Mostar, kao i u svim gradovima širom BiH do sada, uslijedio je niz pogodnosti i iznenađenja, a svi posjetitelji uživali su u izvrsnoj, raznovrsnoj ponudi, gdje je svatko pronašao nešto za sebe.

Najsretnijih 30 Mostaraca koje je pronašla 'Lutajuća kamera' darovala je poklon bonovima u iznosu od po 50 KM. Veliku pozornost izazvale su fantastične pogodnosti i akcije, dok su najmlađi posjetitelji centra uživali u nezaboravnom druženju u Kodijevoj igraonici uz mađioničara, balondžiju i žonglera.

Običaj Konzum Family Centra je da svakom otvorenju slijedi i čitav tjedan veselja, te Mostar nije nikakav izuzetak.

U petak će svi posjetitelji za svoju kupovinu u Konzumu, Modiani i Intersportu dobiti čak trostruke bodove na svojim Pika Karticama, a kasne večernje sate u subotu obilježit će Shopping Night i velike uštede. U nedjelju će se obitelji natjecati za titulu prvaka Family turnira u stolnom nogometu i osvajati vrijedne nagrade.

Ponedjeljak će biti dan za najmlađe, kada Kodi u svojoj igraonici priređuje odličnu zabavu, dok će utorak ponovo donositi duple bodove na Pika Kartici prilikom kupovine u Konzumu, Modiani i Intersportu. Za kraj prvog tjedna, u srijedu će u Konzum Family Centru Mostar biti organizirana potraga za 33 sretna stikera koja donose vrijedne nagrade.

U sklopu centra nalazi se Konzum super prodavnica, Intersport, Modiana, Ciciban, Jeordie's, Master kids, Peko, Vicko,Zlatarna Celje, Caffe&Pizzeria Bingo, Lutrija BiH, Formentini.

Konzum Family Centar Mostar planira još mnogo aktivnosti i zabavnih sadržaja u narednom razdoblju, o čemu će posjetitelji biti blagovremeno obaviješteni.

Kopirati
Drag cursor here to close