Jeste li jedan od njih?

Ova 3 horoskopska znaka će se osvetiti svojim bivšima

Kada nas partneri prevare, izdaju ili nas ostave bez razloga, to može dovesti do vrlo intenzivnih i negativnih osjećaja.
Lifestyle / Flash | 17. 09. 2024. u 15:39 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Je li osveta doista najbolji način za rješavanje osjećaja povrijeđenosti i ljutnje? Za neke osvetoljubive horoskopske znakove to je jedini način, pogotovo kada ti bolni osjećaji dolaze od nečega što je bivši učinio, prenosi Your Tango

Kada nas partneri prevare, izdaju ili nas ostave bez razloga, to može dovesti do vrlo intenzivnih i negativnih osjećaja. A jedini način na koji se neki ljudi mogu nositi s tim osjećajima jest planiranje osvete.

Ako se poslužimo astrologijom kao vodičem, postoje neki horoskopski znakovi koji odbijaju dopustiti bivšem da ih povrijedi. I osvetit će se, čak i ako za to budu potrebne godine.

Nije svatko u stanju osloboditi se svoje boli, a ako je internaliziraju, samo će se pogoršati. Oni koji se žele osvetiti bivšem će uložiti puno energije i usredotočiti se na smišljanje najboljeg plana, pobrinuti se da je plan siguran i provesti ga uz minimalnu kolateralnu štetu.

U nastavku donosimo 3 znaka koji će se osvetiti svojim bivšima bez obzira koliko im vremena za to trebalo. 

1. Škorpion 

Niste ni na trenutak pomislili da će Škorpion dopustiti da im bivši pobjegne i povrijedi ih, zar ne? Dvije najgore stvari koje možete učiniti Škorpionu su izdati ga ili mu lagati, a kada se bilo koja od te dvije stvari dogodi, možete biti sigurni da će Škorpion žudjeti za osvetom.

To se neće dogoditi odmah jer više vole napadati kada njihov bivši ima lažan osjećaj sigurnosti, ali dogodit će se. Škorpioni mogu biti strpljivi i usredotočeni, a kada se njihova osveta dogodi, bit će savršena na njihov domišljat način.

2. Ovan 

Ovan je vatreni znak i ima neugodnu osobnost, pa ako se dovoljno naljute na svog bivšeg, servirat će im osvetu onako kako treba, lijepo i hladno. Dobra stvar kod Ovnovog načina osvete je ta što neće fizički naštetiti njihovom bivšem, već će nanijeti psihičku štetu.

Vjerojatnije je da će Ovan natjerati svog bivšeg na bježanje i uništiti im ugled na društvenim mrežama ili će ih jednostavno ocrniti pred ljudima do kojih im je stalo. 

3. Vodenjak 

Kada Vodenjak doživi loš prekid, osveta će biti definitivna opcija. Ne uživaju u emotivnim isticanjima pa neće doživjeti slom u javnosti kada vraćaju prsten ili sve darove koje im je bivši dao.

Čini se da je Vodenjacima dobro, pa će kad krenu u osvetu raditi neočekivane i kreativne stvari. Mogli bi učiniti nešto što će dugo progoniti njihovog bivšeg, kako bi ih zapamtio za sva vremena. 

Kopirati
Drag cursor here to close