Jeste li jedan od njih?

Ova 3 horoskopska znaka mogu očekivati ​​izuzetno sretan srpanj

Sretnici, kako ćete iskoristiti najsretniji mjesec u godini?
Lifestyle / Flash | 18. 06. 2024. u 15:39 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Događa se velika promjena u svemiru dok ulazimo u novi mjesec, nakon mladog Mjeseca u kasnom lipnju i retrogradnog Neptuna. I ako postoji nešto što bismo svi sada mogli iskoristiti, to je svježa energija, prenosi Well And Good

Zahvaljujući tranzitima sunca u njegovoj glavnoj sezoni, i planeta Merkura koji je u središtu komunikacije, svi ćemo se osjećati malo više uključeni u svoje emocije i spremni za povezivanje sa sobom i svojim voljenima. Ali za tri horoskopska znaka - Raka, Lava i Vodenjaka - ove nebeske promjene, između ostalih, mogle bi donijeti posebno sretan srpanj.

1. Rak

Rakovi, vaša sreća se nastavlja u srpnju iako je lipanj također bio pozitivan mjesec za vas. Ne samo da je sunce u vašem znaku prva tri tjedna srpnja, već također dva druga planeta ulaze u Raka ovog mjeseca, dajući vam podršku.

5. srpnja počinje razdoblje naglašene komunikacije u Merkuru. Otkrit ćete da vam se više ljudi obraća za vaše uvide i savjete. Kad se planet kasnije spoji sa Suncem 16. srpnja, vaša tipično visoka razina intuicije također bi se mogla činiti još jačom nego inače – do točke u kojoj praktički čitate misli i srca.

17. srpnja, Venera, planet ljubavi i privrženosti, također ulazi u znak Raka. To bi zadnju polovicu mjeseca moglo učiniti odličnim vremenom za okupljanje s voljenima, uživanje u dobroj hrani, odličnom društvu i prekrasnom okruženju. Zapravo, piknik pod zvijezdama ovog ljeta bi mogao biti baš ono što vam treba.

2. Lav

Lavovi, vaše vrijeme sigurno dolazi u srpnju. U ovom vremenu ćete zablistati na svim životnim poljima. Ali čak i prije nego što sunce prijeđe u vaš znak 22. srpnja, učinit će poteze koji bi vam mogli donijeti malo sreće.

10. srpnja, zvijezde će vam ponuditi priliku da budete izrazitoj domišljati i šarmantni. Zatim, 16. i 17. srpnja, sunce se povezuje s glasnikom Merkurom i Neptunom, aktivirajući vaše mentalne sposobnosti (pripremite se za nove ideje u izobilju) i vašu intuiciju.

I, naravno, kad sezona Lavova službeno započne 22. srpnja, sigurno ćete se osjećati kao najveći Lav – to jest, okruženi prijateljima i voljenima koji će uživati u vašoj energiji. 

I to nije sve: mladi Mjesec u Lavu 28. srpnja mogao bi pripremiti pozornicu za novo poglavlje u vašem životu. U kombinaciji s činjenicom da se sunce također pozitivno poravnava sa sretnim Jupiterom tri dana kasnije, ova bi energija mladog Mjeseca mogla učiniti kraj mjeseca posebno sretnim. Ovo će biti odlično vrijeme da postavite ciljeve za ostatak godine ili da iznesete plan za postizanje velikog sna.

3. Vodenjak

Kao zračni znak, vaš um je vaša čarolija – a kada umno orijentirani Merkur napravi harmoničan trigon s vašim tradicionalnim planetarnim vladarom, Saturnom, 2. srpnja, mogli biste imati odlične ideje.

Biti ćete puni kreativnih rješenja za svakodnevne izazove s kojima se možda suočavate.

10. srpnja te bi ideje mogle poprimiti neočekivanu nijansu, budući da sunce formira podršku s vašim planetarnim vladarom, Uranom. Vaš najsretniji dan ovog mjeseca mogao bi biti 13. srpnja. Pozitivan sekstil između Merkura i Urana mogao bi istaknuti novu karijeru ili smjer koji se može činiti dobro usklađenim.

U poslovnom svijetu ćete otkriti da vam članovi obitelji pružaju ruku kada je u pitanju pretvaranje izazova u priliku. U isto vrijeme, skladan trigon između tradicionalno orijentiranog Saturna i Venere može vas podsjetiti na to koliko ste voljeni i vrijedni.

 

Kopirati
Drag cursor here to close