Pod sretnom zvijezdom

Ova 3 znaka zaljubit će se do kraja godine, a jedan će pronaći ljubav života

Neki se, prema astrolozima, mogu veseliti financijskim dobicima, drugi će izvući "dobre karte" vezano za posao.
Lifestyle / Flash | 23. 05. 2024. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vrijeme leti i skoro smo stigli do pola ove godine pa je vrijeme da pogledamo u budućnost i saznamo što nam donosi idućih 6 mjeseci. Neki se, prema astrolozima, mogu veseliti financijskim dobicima, drugi će izvući "dobre karte" vezano za posao.

Evo koja će tri horoskopska znaka do kraja godine pronaći ljubavnu sreću:

Blizanci

Blizanci su tijekom travnja imali mnoge prilike da opuste neke emocije iz prošlosti pa u svibnju osjećaju snažan nalet nove energije i miris novih početaka. Osobito pred kraj svibnja počinje za Blizance vrlo zanimljivo i uzbudljivo razdoblje. Naime, planeti Venera i Jupiter ulaze u znak Blizanaca te će pokrenuti snažan ciklus koji će pripadnicima ovog zračnog znaka donijeti sreću. Na valu ove dobre energije Blizanci će biti i tijekom lipnja pa je sasvim izgledno da dožive ljetnu romansu koja bi mogla "pustiti korijenje" – što bi značilo da će jesen i zimu mnogi Blizanci dočekati u dvoje, prenosi Žena.hr

Strijelac

Jupiter u Blizancima i Strijelcu donosi blagoslove u sedmu kuću partnerstva i veza. Zato će pripadnici ovog vatrenog znaka osjetiti nalet optimizma kad je u pitanju njihov ljubavni život. Osobe koje će Strijelcima u ovom periodu ulaziti u život mogle bi biti baš ono što oduvijek traže u partneru.

Ipak, Strijelci trebaju znati da ih očekuju i neki izazovi na putu ostvarivanja veze iz snova, a Zvijezde im savjetuju da budu strpljivi. Upravo u svibnju, kad Jupiter ulazi u znak Blizanaca, Strijelcima će se činiti kao da su napokon progledali i bit će im puno jasnije što stvarno žele u vezi. Bit će to razdoblje ispunjeno značajnim osobnim rastom. Nakon toga Strijelci će imati dobre uvjete upoznati osobu koja će ispuniti sva njihova očekivanja i doista ih usrećiti.

Škorpion

Astrologinja Starr istaknula je Škorpiona kao znak koji ima najveće šanse do kraja ove godine upoznati svoju drugu polovicu. Škorpionu će punu podršku pružiti Pluton u Ribama – zbog toga će pripadnici ovog znaka osjetiti samopouzdano u odnosu s drugima. Jupiter u Blizancima Škorpionu i dalje donosi dobru energiju i osjećaj povjerenja u osobe koje susreće - zbog čega će inače introvertirani i tajanstveni Škorpioni lakše nekome otvoriti svoje srce. Najbolje šanse za ljubav pripadnici ovog vodenog znaka imat će nakon što završi tranzit Saturna u Vodenjaku, u kasnu jesen.

Dakle, mjeseci sve do kraja godine bit će puni dobrih ljubavnih prilika - Škorpioni mogu bez straha pokloniti svoje srce novoj osobi koja će, čini se vrlo skoro, ući u njihov život.

Kopirati
Drag cursor here to close