Kaže astrologija

Ovo su najčešće laži koje govorite prema vašem horoskopskom znaku

Lažemo kako bismo postigli svoje ciljeve, kako bismo se činili boljima nego što jesmo ili kako bismo se izvukli iz neugodne situacije.
Lifestyle / Flash | 23. 09. 2024. u 15:29 Bljesak.info | M.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao ljudi, nikada ne možemo biti iskreni 100 % vremena. Kao rezultat toga, lažemo kako bismo postigli svoje ciljeve, kako bismo se činili boljima nego što jesmo ili kako bismo se izvukli iz neugodne situacije, prenosi Thought Catalog. Čitajte dalje kako biste saznali koje najčešće laži govorite prema vašem horoskopskom znaku:

Ovan

Najviše ste krivi za laganje o svojim sposobnostima i iskustvima. Skloni ste uljepšavanju priča kako biste izgledali bolje.

Bik

Kao Bik, skloni ste lagati o tome da ste zauzeti. Uostalom, ponekad biste radije samo proveli mirnu noć nego izašli i družili se.

Blizanci

Često lažete o mjestima na koja idete i ljudima s kojima se viđate. Kao Blizanac, volite pratiti zabavu i avanturu. Kao rezultat toga, ne osjećate privrženost jednom skupu planova ako postoje bolji.

Rak

Kao Rak, često lažete o svojim osjećajima jer ste skloni čuvati svoje prave emocije. Kada se osjećate neraspoloženi ili ranjivi, obično lažete o uzroku tih osjećaja.

Lav

Krivi ste što lažete o stvarima koje su se dogodile. Kao Lav, nevjerojatno ste puni ponosa te u svakoj situaciji želite ispasti najbolji. Branit ćete sebe i druge čak i ako znate da ste u krivu.

Djevica

Često lažete i smišljate izgovore kako biste dobili ono što želite. Kao Djevica nevjerojatno ste posebni i volite podijeliti svoj život na specifičan način. Stoga često lažete kako biste manipulirali situacijom.

Vaga

Kao Vaga, skloni ste laganju kako biste se povezali s drugima. Volite društveni život i često ćete lagati kako biste uspostavili vezu. Bijele laži doista su vaš porok jer često uljepšavate priče kako biste se dopali drugima.

Škorpion

Kao Škorpion, lažete o svojim mislima i osjećajima. Umjesto toga, skloni ste zamjerati i internalizirati svoje emocije. Teško vam je suprotstaviti se drugima pa radije progutate svoje riječi nego da napravite veliku scenu.

Strijelac

Često lažete kako biste se izvukli iz nečega. Kao Strijelac, radije biste bili slobodni nego ograničeni na nešto dosadno. Dakle, lažete kako biste istraživali i činili ono što vas čini sretnim.

Jarac

Kao Jarac, lažete o svojim ranjivostima i slabostima. Bojite se tih nesigurnosti pa lažete i pretvarate se da ne postoje.

Vodenjak

Kao Vodenjak, cijenite znanje i istinu iznad svega. Međutim, krivi ste za laž kada spletkarite. Vaš genijalni um ima naviku izvući najbolje od vas i često lažete kako biste izvršili zadani plan.

Ribe

Često lažete kako biste zaštitili druge. Kao Riba, svjesni ste veličine svemira i užasa svijeta. Kao rezultat toga, često lažete kako biste zaštitili nevinost i tuđe vrline.

 

Kopirati
Drag cursor here to close