Mostar

Plesni studio B-Dance slavi 18. rođendan i otvara upise za novu generaciju plesača

B-Dance, prepoznatljiv kao vodeći studio za street plesove, i dalje nastavlja postavljati standarde izvrsnosti, kulturnog razvoja i umjetničke inspiracije u regiji.
Lifestyle / Flash | 02. 09. 2024. u 07:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni studio B-Dance s ponosom najavljuje upise za novu sezonu i poziva djecu i mlade da postanu dio najuspješnijeg plesnog kolektiva u Hercegovini, koji ove godine obilježava 18 godina postojanja. B-Dance, prepoznatljiv kao vodeći studio za street plesove, i dalje nastavlja postavljati standarde izvrsnosti, kulturnog razvoja i umjetničke inspiracije u regiji.

S više od 150 stalnih i aktivnih članova, B-Dance je više od plesnog studija – to je zajednica koja potiče kreativnost, timski duh, samopouzdanje i strast prema plesu. B-Dance s ponosom nosi titulu najtrofejnijeg plesnog studija u street plesovima u Hercegovini, a kroz bogate i sadržajne programe, djeci i mladima pruža priliku da se izraze, razvijaju svoje talente i stvaraju prijateljstva za cijeli život.

Ono što ih izdvaja nije samo uspjeh na natjecanjima, već i jedinstvena kombinacija plesnih i glazbenih programa. Plesni studio B-Dance nije samo dom street plesa, već i inkubator novih umjetničkih inicijativa poput vokalno-plesne grupe B-Stars, mjuzikl radionica kao i glazbene radionice Bim Bam za bebe i djecu, koje nude sveobuhvatan razvoj umjetničkih i socijalnih vještina njihovih članova.

Rukovodstvo B-Dance čine licencirani koreografi međunarodne plesne organizacije IDO World Dance te diplomirani glazbeni pedagozi, čime se osigurava da svaki polaznik dobije vrhunsko obrazovanje i trening.

''Ova godina za nas predstavlja prekretnicu. Slavimo punoljetnost i s ponosom gledamo na 18 godina rada, rasta i uspjeha. Sa posebnim zadovoljstvom pozivamo sve da nam se pridruže i zajedno s nama nastaviti ovu nevjerojatnu priču'',  izjavila je Željka Zovko, osnivačica i predsjednica B-Dance studija.

Upisi će biti mogući kroz cijeli mjesec rujan, a pristupnicu za upise možete pronaći u ovome priopćenju, a za dodatne informacije slobodno nam se obratite i putem telefona 063 347 323 i 063 928 949, priopćeno je iz plesnog studija B-Dance.

Kopirati
Drag cursor here to close