Kiseljak

Povelja Općine u rukama mažoretkinja!

Lifestyle / Flash | 24. 07. 2011. u 19:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom dana Općine Kiseljak 19.srpnja načelnik Mladen Mišurić-Ramljak uručio je na svečanoj sjednici povelju "Kiseljačkim mažoretkinjama" za izniman doprinos u promoviranju.

"Nevjerovatno oduševljenje i emocije su prevladale kada sam kao predsjednica Udruge dobila pozivnicu za svečanu sjednicu povodom  obilježavanja Dana općine Kiseljak. Na kraju ipak moram reći da sam itekako ponosna na sve Kiseljačke mažoretkinje, rad i zalaganje ali i  zalaganje svih nas - Uprave prije svega, mažoretkinja, roditelja... Ovo je nagrada za sve nas! Ovo nam je samo poticaj za daljnji rad, ali i dokaz da nadležni iz Općine su uz nas i prate naš rad", kazala je Maja Đukić, predsjednica Udruge nakon uručenja povelje.

Udruga ima velike planove za unapređenje vlastitog rada i razvoja te im je ovo bio samo još jedan veći poticaj da planove i ostvare.

Proteklog vikenda na Vlašiću organiziran je prvi Adventure Fest 2011 - festival avanturističkih sportova, na kojem su gošće bile i Kiseljačke mažoretkinje. Rado su se odazvale pozivu organizatora, koji su inzistirali da se mažoretkinje pojave. Tri dana koliko je trajao festival djevojke su predvodile ceremonijale te svojom pojavom plijenile zanimanje ljudi od kojih su se neki po prvi put susreli s njihovim postojanjem i radom.

TV Pink i emisija "Dobar komšija" sa Aleksandrom Hršumom također su ugostili djevojke, prepoznajući i promovirajući njihov rad i dosadašnje uspjehe.

Sarajevo Film Festival je događaj na kojem će se pojaviti 30.7. i "Kiseljačke mažoretkinje" te biti dio događaja koji plijeni veliko zanimanje u BiH.

Za više informacija možete pogledati na kissmazoretkinje.blog.hr ili nam se obratiti na e-mail kissmazoretkinje@yahoo.com.

Kopirati
Drag cursor here to close