"Bitku više nije mogao voditi..."

Preminula zvijezda 90-ih čiji je hit bio neslužbena himna Svjetskog prvenstva

Obitelj Paula Spencera objavila je najtužniju vijest na društvenim mrežama.
Lifestyle / Flash | 18. 06. 2024. u 10:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Paul Spencer, član glazbene skupine Dario G, preminuo je od raka u 53. godini, prenosi Sky News.

"S velikom tugom javljamo da je danas preminuo naš voljeni Paul Spencer. Bio je pozitivan do samog kraja, ali ovo je bila bitka koju više nije mogao voditi. Iza sebe ostavlja predivnu glazbenu ostavštinu i brojne sretne uspomene za mnoge ljude. Nedostajat će svima koji su ga voljeli. Sjaj, naša velika zvijezdo" napisala je njegova obitelj na društvenim mrežama.

Paulu su prošle godine dijagnosticirali rak debelog crijeva koji je dosegao četvrti stadij.

Paul je bio član skupine Dario G uz DJ-eve Scotta Rossera i Stephena Spencera, ali je u posljednje vrijeme umjetničko ime Dario G koristio za svoje solo nastupe, piše showbizz.

Video: Dario G - Carnaval De Paris (Official Music Video)

Skupina se proslavila 1997. godine s hitom "Sunchyme", a godinu dana kasnije objavili su pjesmu za Svjetsko nogometno prvenstvo koju su nazvali "Carnaval De Paris". Grupu su potom napustili Scott i Stephen, a Paul je nastavio nastupati pod istim imenom.

Podsjetimo, Spencer je u lipnju prošle godine na Instagramu objavio da boluje od raka.

"Teško je ovo napisati. Upravo sam saznao da imam rak debelog crijeva u četvrtom stadiju i sjenu na jetri. Siguran sam da je ovo teško čitati. Ja ću ipak dati sve od sebe. Ostani pozitivan jer ja jesam. Uvijek. U petak idem liječniku i razgovarat ćemo o sljedećim koracima", napisao je tada.

Kopirati
Drag cursor here to close