Kevin Campbell

Preminula legenda Arsenla i prvi tamnoputi kapetan Evertona

Campbell je započeo svoju karijeru u Arsenalu i probio se u prvi tim 1988. godine, kao član Topnika osvojio je naslov prvaka, Kup kupova, FA i Liga kup.
Sport / Nogomet | 15. 06. 2024. u 14:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije desetak dana smo pisali o tome kako je zdravstveno stanje bivše zvijezde Arsenala Kevina Campbella jako loše. Legendarni napadač Gunnersa i Evertona primljen je u bolnicu nakon što mu je pozlilo tjedan dana ranije.

Danas je iz Londona stigla informacija kako je Kevin preminuo. U bolnici je završio zbog moždanog udara, nakon čega je stigla sepsa.

"Shrvani smo saznanjem da je naš bivši napadač Kevin Campbell preminuo nakon kratke bolesti. Kevina su obožavali svi u klubu. Naše misli su uz njegove prijatelje i obitelj u ovom teškom trenutku", objavio je londonski klub.

Campbell je započeo svoju karijeru u Arsenalu i probio se u prvi tim 1988. godine, kao član Topnika osvojio je naslov prvaka, Kup kupova, FA i Liga kup.

Nakon perioda u Nottingham Forestu, jednu sezonu je zaustavio u turskom Trabzonsporu, prije nego što je prešao u Everton 1999. godine, gdje ga pamte po devet postignutih golova u pet utakmica kada se ekipa borila za opstanak. ono što je zanimljivo, Campbell je bio prvi tamnoputi kapetan Evertona.

Jedna od njegovih posljednjih slika bila je ona od prije nekih 15- tak mjeseci kada se slikao s kutijom jedne kompanije specijalizirane za proizvode napravljene od potpuno prirodnih sastojaka. Tada je Kevin napisao:

"Zdravlje je bogatstvo".

Kopirati
Drag cursor here to close