Avantura

Revolucija zdravijeg načina života u Mostaru: Samra vas vodi na Forticu

Prema svemu sudeći Samra Alebić je pokrenula svojevrsnu revoluciju zdravijeg načina života u Mostaru, a to je i bio njen cilj.
Lifestyle / Flash | 09. 06. 2024. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konjičanka s dugogodišnjom adresom u Mostaru fitness trenerica Samra Alebić pokrenula je inicijativu uspona na Forticu (turističku atrakciju iznad Mostara) s jednim ciljem – promovirati aktivan način života, kretanje i zdraviji način života. Samrina inicijativa nastala je tijekom njenog prvog uspona na Forticu tokom kojeg joj je se pridružila prijateljica i kada je shvatila da je svladala još jedan osobni izazov.

"Prvi uspon nije bio previše izazovan ali nije bio ni lagan, ipak osjećaj zadovoljstva poslije savladanog izazova bio je nevjerojatan", kaže Samra. Poslije prvog uspona Samra je odlučila ponoviti izazov kada joj je se pridružila njena klijentica, a za uspon do vrha bilo im je potrebno nešto više od sat vremena.

"Na vrhu sam shvatila da je ovo način na koji želim započinjati neka jutra pa sam svoje razmišljanje podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama te sam ih pozvala da mi se pridruže svake srijede i subote", objašnjava Samra.

"Moguće je da ne realiziramo baš svaki uspon, mnogo ovisi o privatnim, poslovnim obvezama i fizičkom zdravlju učesnika ove avanture ali cilj je da naša priča traje tijekom cijelog ljeta", nastavlja.

Prema svemu sudeći Samra Alebić je pokrenula svojevrsnu revoluciju zdravijeg načina života u Mostaru, a to je i bio njen cilj.

Samra ističe da joj se tijekom uspona na Forticu mogu pridružiti i momci i djevojke bez obzira na starosnu dob, a ovaj izazov je njen poklon Mostarcima i Mostarkama.

Samri se u novoj avanturi možete pridružiti već 12. lipnja. Avantura počinje ispred Studentskog hotela u ulici Maršala Tita od 7:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close