Humanitarna revija

Sajam vjenčanja: Poznate dame obukle vjenčanice u humanitarne svrhe

Lifestyle / Flash | 14. 03. 2015. u 23:13 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu petog jubilarnog Sajma vjenčanja by BH Telecom u Etno selu u Međugorju održana je humanitarna modna revija za Udrugu fra Mladen Hrkać na kojoj su najnovije modele vjenčanica prošetale poznate dame Renata Končić Minea i Ana Rucner.

Na reviji su predstavljene najnovije kolekcije vjenčanica, svečanih odijela i večernjih haljina. Također su se predstavile dizajnerice Kristina Burja i Andrea Zvono, mlada dizajnerica iz Dubrovnika. Andreinu haljinu na reviji nosila je i bh. voditeljica Hana Hadžiavdagić, koja je s pozornice u publiku i bacila buket.

Kao glazbena gošće nastupila je Minea, inače zaštitno lice sajma, te Ana Rucner, a publiku je nasmijao stand up komičar Irinej Čule. Program je vodila voditeljica Tončica Čeljuska.

Osim modnih revija u sklopu dvodnevnog sajma, svi mladenci imaju priliku na jednom mjestu naći sve za vjenčanje, od samih haljina i odijela do cvjetnih dekoracija, fotografa i svadbenih torti.

Svi posjetitelji će imati priliku, između ostalih, posjetiti i štandove Make Up studija by Ivana Ćorić, frizerskog salona Adnel, kozmetičkog salona "Fancy" te akademije Allure.

Drugi dan Sajma počinje s događanjima od ranih jutarnjih sati a dnevne modne revije održati će se u 12h i 17 sati. Novitet na Sajmu ove godine je predavanje Tončice Čeljuske na temu "Tajna sretnih parova. Kako pomiriti različitosti i naći model kako živjeti jedni uz druge".

Završetak Sajma biti će okrunjen velikom nagradnom igrom koja ove godine poseban naglasak stavlja na tradiciju. Finalisti nagradnog natječaja sudjelovati će u finalu nagradne igre na glavnoj pozornici te će najbolji od njih osvojiti vrijedne nagrade za svoje vjenčanje.

Sve detalje o Sajmu zainteresirani mogu pratiti na službenoj Facebook stranici Sajma.

Kopirati
Drag cursor here to close