Slavna pjevačica

Shakira nakon prekida s Piqueom: "Prošla sam pravi pakao"

Pjevačica priznaje kako je nakon razvoda osjetila fizičku i emocionalnu bol, a osvrnula se i na pjesmu 'Monotonia' koju je izdala nakon prekida.
Lifestyle / Flash | 14. 06. 2024. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu. Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti.

Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom života. Osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u prsa. Osjećaj je bio tako stvaran, rekla je Shakira (47) u novom intervjuu za Rolling Stone. Pjevačica je progovorila o prekidu s nogometašem Gerardom Piqueom (37), s kojim ima dvoje djece.

Pjesma ima značenje

Pjevačica priznaje kako je nakon razvoda osjetila fizičku i emocionalnu bol, a osvrnula se i na pjesmu 'Monotonia' koju je izdala nakon prekida. U pjesmi 'oplakuje' svoju vezu, a u spotu Shakira stoji ispred trgovine te je u jednom trenutku netko udara u prsa.

"Oni su me pokušali zaustaviti, rekli su mi: "Razmisli malo o tome. Zašto ćeš se tako eksponirati? To je previše". Bile su to teške slike, zar ne? Ali bile su prave, tako sam se osjećala" priznala je Shakira te dodala kako ju je njezin tim savjetovao kako ne bi trebala objaviti takav video, piše 24 sata.

2022. su službeno prekinuli

Inače, Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu. Shakira je od umirovljenog nogometaša starija točno 10 godina.

Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti.

Kopirati
Drag cursor here to close