Gdje je novac?

Umjesto u Istanbul, ostali u Travniku: Studenti će prijaviti agenciju zbog prijevare

Lifestyle / Flash | 12. 02. 2015. u 21:56 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studenti iz Travnika, koji su danas trebali otputovati u Istanbul s agencijom Eme Tours, tvrde da su prevareni te su nakon povratka u Travnik najavili podnošenje kaznene prijave.

Nakon što su cijeli dan proveli ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu, čekajući rješenje problema, studenti su se vratili u Travnik gdje su najavili da će podnijeti prijavu jer im organizator putovanja nije vratio novac koji su uplatili.

Među njima je i Sakib Turković iz Travnika koji kaže da je petodnevno putovanje u Istanbul koštalo studente u vrijeme akcijske ponude 139 KM, a kasnije 199 KM, te da su problemi počeli kada im je danas u autobusu rečeno da moraju uplatiti dodatnih 80 eura za fakultativne izlete te 20 KM za zdravstveno osiguranje.

- To smo odbili jer je to preskupo, a organizatori su nam rekli kako neće biti putovanja ako ne platimo – pojasnio je Turković, dodajući da nakon otkazivanja putovanja brojnim studentima nije vraćen novac.

Glasnogovornik MUP-a SBŽ-a Rusmir Prohan kazao je u izjavi za Fenu kako do sada nije zaprimljena nikakva prijava, kao i da je u policijsku stanicu u Travniku danas došao Alaga Zukanović, za kojeg se tvrdi da je bio posrednik pri plaćanju studentskog putovanja.

Prohan kaže da je Zukanović došao u policijsku stanicu da dadne izjavu i da kaže da je dostupan policijskim organima.

- Policija će se uključiti u ovaj slučaj nakon što zaprimi prijavu - kazao je glasnogovornik MUP-a.

Kopirati
Drag cursor here to close