40 dana

Za snimanje golišavog showa na Mljetu, Talijani platili 750 tisuća KN

Lifestyle / Flash | 14. 08. 2015. u 13:11 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najljepših plaža na svijetu, Blace na otoku Mljetu, opet je otvorena za sve posjetitelje. Plaža je, naime, 40 dana bila zatvorena za javnost s obzirom da se na njoj snimao talijanski reality show Adam i Eva, piše Dubrovački vjesnik.

''Općina ju je dala Talijanima u koncesiju na 40 dana za snimanje, pa se ispričavam svima koji u tom razdoblju na njoj nisu mogli uživati. Snimanje je završeno pa je plaža opet otvorena, a ubuduće ćemo gledati izbjeći da se na njoj snima tijekom turističke sezone. No, radi se o velikom prihodu za našu općinu, o 750 tisuće kuna za tih 40 dana, a to je pola općinskog proračuna'', pojašnjava načelnik Općine Mljet Đivo Market, dodajući kako će se tim novcima urediti infrastruktura u mjestu Saplunara kojem i pripada plaža Blace.

''Ta je plaža zbog svoje ljepote tražena i za druga snimanja. Prošle godine tu su snimali Španjolci, a za iduću godinu već imamo nekoliko najava. Zato će Općina i osnovati posebnu tvrtku koja će se time baviti'', poručuje Market.

Inače, radi se o dating showu u kojem se sudionike ostavlja na 'pustom otoku', kako bi se snašli, upoznali i možda započeli romantičnu vezu. Ono što ga izdvaja od sličnih emisija je to što su sudionici u potpunosti goli. Producenti emisije koja je popularna širom Europe rekli su da se radi o 'nalaženju prave ljubavi u najčišćem obliku', piše Dubrovački vjesnik.

Kopirati
Drag cursor here to close