Super recept

Neodoljivo, slatko, kremasto, voćno! Napravite zdravi sladoled za samo 5 minuta

Postoje zdrave inačice sladoleda a ovo je jedna za čiju vam je pripremu potrebno samo pet minuta.
Lifestyle / Hrana | 21. 07. 2024. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zdravi sladoled!? Teško je zamisliti da sladoled može biti zdrav! Neodoljivo, slatko, kremasto, voćno! Osvježenje u tren oka nas može teleportirati iz kipuće stvarnosti u hladnije krajeve. Kada temperature rastu, mnogi od nas ne mogu odoljeti sladoledu. Zapravo, priznajmo svi. Volimo ga i zimi!

Kako nam ta naša strast ne bi pokvarila vitku liniju, postoje zdrave inačice sladoleda od kojih sa She.hr prenosimo jednu za čiju vam je pripremu potrebno samo pet minuta.

Popularni smrznuti jogurt zdrava je verzija kremastog sladoleda, ali ako u njegovoj izradi koristite grčki jogurt lako će mu u kremoznosti moći parirati. Kušajte taj zdravi sladoled.

RECEPT

Sastojci:

  • 500g smrznutog šumskog voća
  • 200 ml grčkog jogurta
  • agavin sirup po želji

PRIPREMA:

U blender stavite sve sastojke – smrznuto šumsko voće, jogurt i agavin sirup. Sve dobro izmiksajte u glatku smjesu. Ako je smjesa pretekuća stavite je još malo u zamrzivač ili joj dodajte još jogurta i poslužite kao osvježavajući smoothie.

Smrznuti jogurt od šumskog voća ili kako ga mi zovemo – zdravi sladoled, ukrasite svježim malinama i borovnicama. U slast!

Kopirati
Drag cursor here to close