Osvježenje

Ovo su najbolje frizure za jesen 2024.

Kako temperature padaju, modni svijet preplavljuju trendovi koji unose toplinu, stil i inovativnost u naše svakodnevne rutine.
Lifestyle / Hrana | 11. 09. 2024. u 13:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S dolaskom jeseni, vrijeme je da osvježimo frizuru i inspiriramo se trendovima koji će obilježiti ovu sezonu.

Kako temperature padaju, modni svijet preplavljuju trendovi koji unose toplinu, stil i inovativnost u naše svakodnevne rutine.

Bilo da si ljubiteljica klasičnih krojeva ili tražiš nešto potpuno novo i uzbudljivo, ova sezona donosi mnoštvo opcija koje će te inspirirati.

Zadovoljna.hr objavila je koje frizure će dominirati ove jeseni.

Od razbarušenih bobova i sjajnih, ravnih stilova do raskošnih valova i zalizanih punđi, saznaj koje će frizure biti apsolutni hit i kako ih prilagoditi svom ukusu i svakodnevnim potrebama.

Bob frizura

Bob je neizostavan trend među poznatima. Duljina može varirati od dužine do brade do malo iznad ramena, omogućujući svestranost u stiliziranju.

Bob pristaje uz bilo koji oblik lica, iako ipak najviše ovalnom obliku lica. Ako imaš četvrtasto lice, bolje je da bob bude kraći, a za okruglo lice, predlažemo da duljina ostane duža.

Duga kosa sa svijetlijim pramenovima oko lica

Duga kosa i dalje je popularna, ali ove sezone sve se vrti oko pramenova. Dugi, lepršavi pramenovima koji uokviruju lice stvaraju pokret i dimenziju.

Ova frizura je savršena za one koji žele zadržati duljinu, a pritom dodati teksturu i oblik. Također je idealna za isticanje suptilnog balayagea ili ombre boje.

Wolf cut

Wolf cut postaje popularan ove jeseni. Ovu frizuru karakteriziraju brojni slojevi, voluminozan vrh i suženi krajevi, dajući joj divlji, opušteni izgled.

To je hrabar izbor za one koji žele napraviti izjavu i posebno dobro funkcionira s prirodnim valovima ili kovrčama.

Zalizana punđa

Zalizana punđa, također poznata kao "sleek bun," klasična je i elegantna frizura koja nikada ne izlazi iz mode.

Karakterizira je glatko, uredno povučena kosa, čvrsto zavezana u nisku ili visoku punđu, često s dodatnim gelom ili serumom za sjaj kako bi se postigao efekt savršeno zalizane kose bez stršećih pramenova. Ova frizura je idealna za sve prilike, pa tako je nosi i Hailey Bieber.

Mekane kovrče i valovi

Stiliziranje kose ove jeseni fokusira se na prirodne teksture. Mekane kovrče i valovi savršeni su za dodavanje volumena i živosti svakoj frizuri.

Ovaj izgled može se postići pomoću uvijača, pegle ili jednostavno naglašavanjem prirodnog uzorka kovrča uz pomoć styling proizvoda.

Glatka, ravna kosa

Osim kratke i valovite , u trendu je i glatka, ravna kosa. Ovaj stil naglašava sjajnu, zdravu kosu i može se postići pomoću pegle i seruma za zaglađivanje.

Posebno dobro funkcionira odrezana "na ravno" i stvara uglađen, sofisticiran izgled.

Zavjesa šiške

Zavjesa šiške i dalje su popularne jer laskaju većini oblika lica i dodaju dozu nestašnosti svakoj frizuri. Bilo da su uparene s dugim slojevima ili bobom, zavjesa šiške su svestrane i jednostavne za održavanje, a frizura će izgledati lijepo i kada raste jer će padati sa strane.

@emchenhair I’m all about that ARCH. An overdirected arch, falls back down into the softest, blendiest, yummiest bangs & face frame There were so many details I wanted to show that I decided to break it down into multiple parts. Here’s part 1 of this beauty’s dry-cut transformation from Saturday. Let me know if you want a part 2! #dryhaircut #curtainbangs #saloneducation original sound - Emily Chen

Bob i šiške

Bob frizura i šiške mogu biti izvrsna kombinacija. Na finalan rezultat utječu i vrste šiški; bilo da su šiške spuštene na stranu, zavjesa ili kratke i isprekidane - imaju velik utjecaj na konačni rezultat.

Kopirati
Drag cursor here to close