Kulturni fenomen

Zgrabi bonus na Moba Street Food Festivalu uz brze i sigurne transakcije Visa karticom

Lifestyle / Hrana | 21. 08. 2024. u 13:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu kulinarskih užitaka, street food festivali postali su mnogo više od okupljanja ljubitelja gastronomije- sada su kulturni fenomeni koji okupljaju ljude kako bi doživjeli okuse iz cijelog svijeta, ali i uživali u dobrom društvu uz fantastične koncertne programe.

Moba Street Food Festival, već poznat po svojoj užarenoj atmosferi i raznovrsnom spektru kuhinja, i ovog ljeta uz podršku kompanije Visa, svjetskog lidera u digitalnim plaćanjima, podiže festivalski doživljaj na novu razinu i donosi posjetiteljima festivala poboljšano iskustvo plaćanja.

Od prvog izdanja Moba Street Food Festivala plaćanje na festivalu moguće je isključivo festivalskim bezgotovinskim karticama koje možete pronaći na pultu za izdavanje kartica, jasno naznačenog u festivalskoj zoni. Zahvaljujući podršci kompanije Visa, na ovogodišnjoj Mobi svaki posjetitelj koji koristi Visa karticu za nadopunu festivalske bezgotovinske kartice za svaku transakciju od minimalno 10 KM ostvaruje bonus od čak 20%.

S Visa karticom posjetitelji festivala mogu se posvetiti uživanju u raznolikim okusima svjetskih kuhinja bez brige oko rukovanja gotovinom.

Moba Street Food Festival se održava od 28.8. do 8.9. na platou iza Stare gimnazije u Mostaru.

Festival možete pratiti na službenim Facebook i Instagram kanalima.

 

Kopirati
Drag cursor here to close