Za savršen ženski stil!

15 neizostavnih odjevnih predmeta svakog ženskog ormara

Modni svijet se stalno mijenja te stvari koje su trenutno moderne, će pasti u zaborav već sljedeću sezonu. No složit ćete se da postoje neizostavni odjevni predmeti koji nikad ne izlaze iz mode i u kojima uvijek izgledamo dotjerano.
Lifestyle / Moda | 17. 10. 2023. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nastavku otkrivamo 15 najvažnijih klasičnih komada koje svaka žena jednostavno mora imati u svom ormaru. 

1. Bijela košulja

Foto: Canva / Modna kombinacija s bijelom košuljom

Bijela košulja je dio bezvremenske mode i svakako je morate imati u ormaru. Žene je obožavaju jer se lako može kombinirati s ostalim odjevnim predmetima.

Bilo da je nosite s trapericama, suknjom ili hlačama, dodat će dozu elegancije i profesionalnosti. Možete je koristiti za različite prigode, bez obzira radi li se o poslovnom sastanku ili opuštenom izlasku. 

2. Mala crna haljina 

Foto: Canva / Mala crna haljina

Mala crna haljina je neizostavni odjevni predmet svake moderne i elegantne žene. Osim činjenice da je dizajnirana da najbolje ističe Vaše ženske atribute, u njoj ćete biti spremni za samo par trenutaka.

Zbog svoje boje i jednostavnosti, lako je možete kombinirati s omiljenim modnim dodacima i obućom. Ovaj komad odjeće možete koristiti za poslovne događaje kao i za opuštene večeri s prijateljima. Ako već niste, uložite u kvalitetnu crnu haljinu koja će Vam služiti jako, jako dugo. 

3. Dobar par traperica 

Foto: Canva / Žena u trapericama i košulji

Bez obzira koji stil traperica je trenutno u modi, svaka žena bi trebala imati jedne koje joj savršeno stoje. Većina modnih dizajnera stalno naglašava da se žene ne bi trebale slijepo držati modnih trendova.

Umjesto toga, trebale bi pronaći svoj jedinstveni stil te njemu dodati samo odabrane stvari koje su u trendu te sezone. Ako imate svoj omiljeni par traperica koji trenutno nije u modi, sigurni smo da ih uz par sezonskih odjevnih predmeta možete osvježiti. 

4. Obična bijela majica 

Foto: Canva / Žena u bijeloj majici i trapericama

Bijela majica je postala apsolutni modni hit u zadnje vrijeme. Pitate se zašto? Razlog ovolike popularnosti je njezina raznovrsnost, te je možete nositi s trapericama, suknjom ili ispod sakoa, za casual izgled.

Prednost ovih majica je što nisu skupe i lako se održavaju. Ako se nađete u situaciji da ne znate što obući, sigurni smo da će ova modna krpica spasiti stvar.

5. Kožna jakna 

 Foto: Canva / Žena u kožnoj jakni

Kožna jakna je komad odjeće koji nikad ne izlazi iz mode. Možete je nositi sa suknjama, haljinama, trapericama i hlačama te svakoj kombinaciji daje dozu stila. U njoj ćete se osjećati moćno i uvijek dobro obučeno.

Možete birati između raznih modela te pronaći onu u kojoj se najugodnije osjećate. 

6. Crne salonke

Foto: Canva / Crne salonke

Crne salonke daju elegantan i sofisticiran izgled te su uvijek u modi. Možete ih iskoristiti za formalne prigode ali i svakodnevno nošenje ako želite odati dojam žene koja ima dobra modni ukus.

Najvažnija stvar je da pronađete udoban par uz koji ćete moći zablistati u svakoj prilici. S obzirom na popularnost ovog modela, sigurni smo da Vam neće trebati dugo. 

7. Klasične hlače 

Foto: Canva / Žena bira klasične hlače

Klasika je uvijek u modi i svaka žena u svom ormaru treba imati barem jedan takav odjevni predmet. Kad govorimo o klasičnim hlačama, možete birati one u neutralnim bojama te ih koristiti u raznim prigodama.

Zbog svoje jednostavnosti ih lako možete kombinirati s raznim gornjim dijelovima i modnim dodacima. 

8. Baloner

Foto: Canva / Žena u baloneru 

Ovaj univerzalni odjevni predmet dodaje dozu stila i elegancije svakoj odjevnoj kombinaciji. Uglavnom su jednobojni te ih možete koristiti za prijelazna razdoblja godišnjih doba. Osim što daje profesionalan i moderan izgled, lako se održava.

Ako ga niste kupili, sada je krajnje vrijeme jer je neizostavan odjevni predmet svakog ženskog ormara. 

9. Pencil suknja 

Foto: Canva / Žena u pencil suknji

U pencil suknji svaka žena izgleda moderno i zavodljivo. Ako Vam ovo nije dobar razlog da kupite jednu, dodat ćemo još par prednosti, poput onih da dodaju dozu profesionalnosti i elegancije svakom izgledu.

Dolaze u raznim bojama te ih lako možete kombinirati s ostalim klasičnim odjevnim predmetima, u kojim ćete uz par dobrih salonki i modnih dodataka biti žena za kojom se svi okreću. 

10. Sunčane naočale 

Foto: Canva / Žena u sunčanim naočalama

I to ne bilo koje nego velike, crne sunčane naočale u kojima ćete izgledati kao model sa svjetskih pozornica. Uz pravu odjevnu kombinaciju, sunčane naočale su kao šlag na torti koji će zaokružiti svaku kombinaciju i podići je na sasvim novu razinu.

Birajte one koje najbolje pristaju Vašem obliku lica, bez obzira koji model je trenutno u modi. Uz njih ćete ostaviti dojam moderne žene koja brine i ulaže u svoj izgled te sve prisutne ostavlja bez daha. 

11. Tenisice 

Foto: Canva / Ilustracija - bijele tenisice

Tenisice su u posljednje vrijeme postigle ogromnu popularnost te ih ljudi ne nose samo u sportskim nego i u casual izdanjima. Toliko su popularne da se neki odlučuju reći sudbonosno ‘da’ u njima.

Žene ih nose na haljine, suknje te i na poslovna odjela. I najbolja stvar je da odlično odgovaraju svakoj kombinaciji te se nećete morati mnogo truditi oko svog izgleda. 

12. Kvalitetna torba 

Foto: Canva / Kožne torbe

Kad kažemo kvalitetna torba, mislimo na torbu od prave kože koju ćete moći dugo koristiti. Bitno je da odaberete neku neutralnu boju srednje veličine koju ćete lako moći kombinirati s ostalim odjevnim predmetima i modnim dodacima.

Ovako si možete pojednostaviti život jer nećete stalno morati prebacivati stvari iz jedne u drugu kad mijenjate odjevne kombinacije. Umjesto toga ćete imati jednu univerzalnu koja će biti savršena za bilo koju prigodu. 

13. Obična crna majica 

Foto: Canva / Žena u crnoj majici

Crna majica je sve osim obična zbog svoje univerzalnosti i prilagodljivosti. Možete je nositi ispod sakoa za poslovan izgled ali isto tako na bilo koju sportsku kombinaciju.

Crna boja je univerzalna te se lako može kombinirati s ostalim odjevnim predmetima drugih boja. Naš savjet je da birate majice od udobnih i prozračnih materijala u kojima ćete cijeli dan zadržati svježinu. 

14. Kožni remen

Foto: Canva / Žena stavlja remen

Kožni remen je odličan modni dodatak koji će svaku kombinaciju učiniti potpunom. Osim njegove funkcionalnosti, odlično naglašava struk te ga možete nositi na primjerice, pletene haljine i suknje.

Remenja dolaze u raznim dizajnima i bojama te možete odabrati onaj koji će Vas predstaviti u najboljem svjetlu. 

15. Crne čizme na petu 

Foto: Canva / Žena u crnim čizmama na petu

Crne čizme na petu su uvijek u modi i svaka bi žena trebala imati bar jedan par. Crna boja se može kombinirati s raznim odjevnim kombinacijama, te ako uložite u malo bolje čizme, uvijek ćete biti dotjerani i moderni.

Možete ih koristiti u poslovnim prilikama, neobaveznim druženjima ili večernjim izlascima. Crne čizme na petu prate modne trendove te su ulaganje koje će Vam se sigurno isplatiti. 

Pročitajte još

I za kraj

Svaka žena želi lijepo izgledati jer to utječe na njezino samopouzdanje. U ovom članku Vam otkrivamo bezvremenske i neizostavne odjevne predmete svakog ženskog ormara, te se nadamo da ćete od njih napraviti fantastične kombinacije.

Ovi klasični komadi su uvijek u modi te s njima možete zaista promijeniti svoj stil, uz samo par modnih dodataka. Nadamo se da ćete pronaći onaj koji će otkriti boginju u Vama!

Kopirati
Drag cursor here to close