Ostvarila dječji san

Upoznate neodoljivu manekenku Tihanu Nuić koja je pokorila modne piste

Lifestyle / Moda | 15. 11. 2013. u 06:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesettrogodišnja Tihana Nuić iz Čapljine se bavi manekenstvom prema kojemu ljubav gaji od malih nogu. Nosila je mnogobrojne revije u Hercegovini i sudjelovala na različitim modnim događanjima.

''Još kao djevojčica sanjala sam o svjetskoj metropoli mode, a to je svakako Milano! Slikanje, šminkanje i ''modiranje'' u maminoj odjeći, a posebno štiklama su bili dio mog odrastanja. Tako sam zavoljela svijet mode, te se odlučila za manekenske vode i krenula sa revijama'', rekla je Tihana za Bljesak.info.

Lijepa Čapljinka, koja piše upravo piše diplomski rad na studiju Novinarstva, je svjesna kako se od manekenstva u Hercegovini ne može živjeti, te priznaje kako joj je manekenstvo samo hobi. Ističe da Hercegovina ima potencijala u ovom segmentu, ali da je potreban netko poduzetan da se angažira oko toga.

''Nažalost, manekenstvo u Hercegovini, može se razmotriti jedino kao hobi. Bar za mene to i jeste, jer da se može živjeti od posla manekena i fotomodela, stvarno ne može. Ja smatram da Hercegovina ima potencijala za modna događanja, te da se modno razvija. Lijepih djevojaka svakako ima, samo još nedostaje netko da se malo angažira oko toga! Treba netko poduzetan, kao Anica Kovač na primjer'', rekla nam je Tihana.

Neodoljiva ljepotica je rekla kako se ne može odlučiti između modelinga i manekenstva, te kako voli i jedno i drugo. Ističe kako za oboje treba biti rođen i imati u sebi strast i karizmu prema onome što radi.

Vitak izgled je ono na čemu se zasniva cijelo manekenstvo i modni svijet, stoga smo pitali Tihanu na koji način održava svoju atraktivnu liniju i da li vježba, na što smo nam je Čapljinka odgovorila: ''Prije svega moram se zahvaliti 'majci prirodi', a zatim mami koja izvrsno i zdravo kuha! Naravno, vježbanje je sastavni dio mog života, još od malena dok sam trenirala karate''.

Tihana kaže kako bi zasigurno, da je mlađa, pristala na neku ponudu iz inozemstva, te okušala svoju sreću u nekoj modnoj metropoli. Ističe kako joj je sada prioritet zaposliti se u struci, te joj je velika želju raditi na televiziji ili radiju.

Čapljinka priznaje kako voli modu, ali joj nije najbitnija, te kako postoji puno više stvari koje je čine sretnom. Smatra da današnje djevojke robuju trendovima, te imaju isti stil odijevanja.

''Moda je na visokoj poziciji, kako u svijetu tako i kod nas. Mislim da današnje djevojke robuju trendovima, ali uvijek ima izuzetaka i svaka im čast. Dobro je vidjeti na ulici nekoga tko je ''svoj'', jer velika većina ''fura'' sličan ili možda čak isti stil'', rekla je Tihana za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close