Raspisan natječaj za upis

Ispred mostarskih vrtića neće biti redova - prijave se od sada podnose elektronski

Roditelji se više neće morati pripremati ''za kampiranje'' ispred vrtića, kako su to radili prijašnjih godina.
Lifestyle / Obitelj | 04. 06. 2024. u 10:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dugi redovi ispred dječjih vrtića u Mostaru više neće biti vijest jer će se prijave za upis djece u programe Ustanove za pedagošku 2024./2025. godinu podnosit elektronskim putem, preko web stranice Ustanove.

Na službenim stranicama Dječji vrtići Mostar javnost je obaviještena o raspisivanju Javnog natječaja za upis djece u programe Ustanove, a novitet je da će se prijave za upis djece u programe Ustanove za pedagošku 2024./2025. godinu podnosit elektronskim putem.

Podnošenje prijava elektronskim putem bit će omogućeno u periodu od 17. lipnja (od 08,00 sati) do 20. lipnja 2024. godine. Ponovno podnošenje Prijave za upis za pedagošku 2024./2025., nakon 20. lipnja 2024. godine, bit će omogućeno od 15. rujna 2024. godine.

Roditelji/staratelji djeteta evidentiraju u Prijavi za upis sve tražene podatke uz obveznu naznaku dokumentacije koju posjeduju.

Nakon podnesene Prijave za upis, roditeljima/starateljima će biti poslan (elektronskim putem) poziv za obavljanje inicijalnog razgovora. Inicijalni razgovor će se obaviti samo s roditeljima djece vrtićkog uzrasta.

Polazak djeteta u predškolsku ustanovu, a nakon zadovoljavanja kriterija za upis, neće se moći realizirati bez obavljenog inicijalnog razgovora.

Koji su dokumenti potrebni za upis, te uvjeti koji se moraju ispunjavati pogledajte na stranici vrtića.

Povjerenstvo za prijem djece objavit će rezultate upisa najkasnije do 15. srpnja 2024 godine, te ga objaviti na oglasnim pločama u svim organizacionim jedinicama Ustanove.

Roditelj/staratelj djeteta, nezadovoljan rezultatima upisa može izjaviti žalbu Upravnom vijeću Ustanove u roku od 7 dana od dana oglašavanja rezultata upisa.

Djeca primljena u vrtić upisuju se u dječji vrtić temeljem ugovora o pružanju usluga predškolskog odgoja koji roditelj/staratelj sklapa s Ustanovom.

Datumi potpisivanja Ugovora o pružanju usluga predškolskog odgoja za djecu koja se upisuju u predškolsku Ustanovu prvi put, objavit će se uz objavu Popisa upisane djece za pedagošku 2024./2025. godinu.

Kopirati
Drag cursor here to close