Čestitke!

Mate i Nada Anić proslavili 60 godina braka

Mate i Nada Anić su u subotu, 28. rujna 2024. godine, u župnoj crkvi u Jarama kod Širokoga Brijega proslavili 60. obljetnicu braka.
Lifestyle / Obitelj | 30. 09. 2024. u 12:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate i Nada Anić su u subotu, 28. rujna 2024. godine, u župnoj crkvi u Jarama kod Širokoga Brijega proslavili 60. obljetnicu kršćanskoga braka - dijamantni jubilej.

Brak su sklopili u župnoj crkvi u Ljutom Docu, 28. rujna 1964. godine, a vjenčao ih je fra Eugen Tomić koji je tada bio župnik.

Foto: Privatna arhiva / Mate i Nada Anić proslavili 60 godina braka

Slavljenici su svoju proslavu u krugu najbližih započeli svetom misom zahvalnicom, koju je u župnoj crkvi Svih svetih u Jarama predvodio don Stjepan Ravlić, župnik.

Mate i Nada su u braku dobili troje djece, sina Franu te kćeri Snježanu i Anitu. U šezdesetogodišnjem bračnom zajedništvu Mate i Nada proživjeli su puno lijepih trenutaka, ali i životnih kušnji; koji su još više učvrstili neraskidivu vezu svetog sakramenta.

Posebno su ponosni na svojih devetero unučadi i osmero praunučadi, a najviše uživaju kada je cijela obitelj na okupu.

Foto: Privatna arhiva / Mate i Nada Anić proslavili 60 godina braka

Nakon misne zahvalnice, slavlje povodom dijamantnog jubileja bračni par Anić je nastavio u radosnom i opuštenom ozračju na svečanom ručku, u krugu svoje obitelji i prijatelja stvarajući nezaboravne trenutke za pamćenje.

Kopirati
Drag cursor here to close